
Είναι ωραίο να επιλέγεις τους φίλους που θα μοιραστείς μαζί τους, τη βόλτα σου στη εξοχή. Το κάναμε την περασμένη Κυριακή, με τους καλούς μας φίλους, Μουσταφά και Ναταλία και πήγαμε στην Πάρνηθα από τη μεριά του Κατσιμιδιού, σε ένα γνώριμο σε μας, μέρος. Ο καιρός ήταν καλός, μια μέρα πραγματική Άνοιξη και περάσαμε πολύ όμορφα.

Μαζί φάγαμε μεσημέρι στην χασαποταβέρνα του “Λάμπρου”. Ο Κώστας, μας περιποιήθηκε και με το παραπάνω. Ήταν κι η μέρα περίεργη, από την άποψη ότι κάποιοι είχαν επιλέξει να είναι κοντά στις κάλπες και να μην απομακρυνθούν στην εξοχή, πιστεύοντας ότι έτσι κάνουν το σωστό. Φυσικά, η ελεύθερη βούληση, δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους, να κάνουν διαφορετικές επιλογές.

Αλλά εμείς, εκμεταλλευτήκαμε τα πάντα με θετικό τρόπο. Εδώ, μαμά και κόρη, η Ναταλία και η Σοφία διάλεξαν αυτό το πετρόχτιστο, έξω από την ταβέρνα του “Λάμπρου” για να βγάλουν μια φωτογραφία για ενθύμιο από αυτή τη μικρή, αλλά όμορφη εκδρομή, μαζί μας. Τους ευχαριστούμε για την παρέα. Κάθε στιγμή μαζί τους ήταν εξαιρετική!
Καλά να περάσετε και σήμερα έχοντας την ευλογία του Θεού μας.