Αρχική » Δημοσιογραφικά » Γαστρονομική εμπειρία στα όρια της τελειότητας

Γαστρονομική εμπειρία στα όρια της τελειότητας

Είχαμε την εξαιρετική τύχη να επισκεφτούμε το Εστιατόριο “Αθήρι” στους Αμπελόκηπους Καστοριάς, έναν πραγματικό γαστρονομικό προορισμό που ξεπερνά κάθε προσδοκία! Εκεί, συναντήσαμε την ψυχή του μαγαζιού, την ιδιοκτήτρια και «μάγισσα» της κουζίνας, κ. Ευθαλία Ρουσκοπούλου. Η κ. Ευθαλία, μας υποδέχτηκε με το πιο ζεστό χαμόγελο, κρατώντας στα χέρια της το περιοδικό «Γαστρονόμος» με πρωτοσέλιδο αφιέρωμα στην ίδια– μια ένδειξη της προσήλωσης στην ποιότητα και την παράδοση.

Τα πιάτα που δοκιμάσαμε ήταν υπέροχα και μοναδικά. Η κυρία Ευθαλία συνδυάζει με μαεστρία την παραδοσιακή κουζίνα της Καστοριάς με εκλεκτές Μεσογειακές πινελιές, δημιουργώντας γεύσεις που μένουν αξέχαστες. Η φροντίδα και η αγάπη που βάζει σε κάθε συνταγή στην κουζίνα της είναι εμφανής σε κάθε μπουκιά. Πέρα από την αρτιότητα των γεύσεων, αυτό που έκανε την εμπειρία μας ανεπανάληπτη, ήταν το σέρβις και η ανθρώπινη επικοινωνία.

Ζεστό, ξεχωριστό και πέρα από κάθε σύγκριση, ήταν σαν να μας περιποιούνταν σε ένα φιλόξενο σπίτι.  Η προσωπική φροντίδα και η ευγένεια της κ. Ευθαλίας και του προσωπικού της δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις ευπρόσδεκτος από την πρώτη στιγμή. Εδώ μια σέλφι που τράβηξε η ίδια η κ. Ευθαλία, έτσι να έχουμε μια όμορφη ανάμνηση από αυτή τη επαφή. Σίγουρα θέλουμε να ξαναπάμε…


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Content by: Nikos Theodorakis

WordPress / Academica WordPress Θέμα από WPZOOM