
Το Περιστέρι μας αρέσει. Έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, όπως και η αγορά του, επίσης. Χθες χρειάστηκε να περπατήσουμε για μια δουλειά στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, όπου βρίσκονται πολλά εμπορικά μαγαζιά και καφέ και το χαρήκαμε. Ο καιρός ήταν πολύ καλός για την εποχή, καθώς αν και Νοέμβριος, το μεσημέρι πλησίαζε αν δεν άγγιζε τους 30οC.

Πολλοί λένε ότι η ανάπτυξη αυτή οφείλετε και στον δήμαρχο του για δυο θητείες, τον κ. Παχατουρίδη. Δεν ζούμε εκεί και δεν μπορούμε να έχουμε προσωπική άποψη. Βλέπουμε όμως την πόλη να αλλάζει, τις γειτονιές, τα πάρκα τους δρόμους κι αυτό, δεν μπορεί, κάπου θα οφείλετε. θα πρέπει να αγαπά την πόλη του και τους δημότες του.

Οι πεζόδρομοι, όπου μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου χωρίς το άγχος της κίνησης των αυτοκινήτων και να ψωνίσεις από τα μαγαζιά του βολεύουν πολύ. Και βλέπεις ακόμα και το μεσημέρι να είναι όμορφα. Και στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε ξαναπάει στο περιστέρι και σε αυτό το δρόμο. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ μερικά δημοσιεύματα από το αρχείο μας.
Υπεροχο το κειμενο. Το ποιημα στο τελος μου θύμισε τις γυναικες της γειτονιάς της μητέρας μου που οταν πεθανε τις…