
Είδαμε στο διαδίκτυο μια παλιά ανάρτηση, από το Facebook, του φίλου μας Louis Triantafillakis, για την Άνδρο. Πρόκειται για την παραλία Μπαρμπαρόλα. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το Νοέμβριο του 2020. Μια μικρή παραλία που, όπως έγραφε ο Λούης, πας μόνο με τα πόδια ή με βάρκα. Και φυσικά μας έρεσε πολύ η αγριάδα του τοπίου, η ιδιαίτερη ομορφιά του νησιού.

Βέβαια μέχρι τότε ξέραμε μόνο της “Μπαρπαρόλα” την ταβέρνα, που, το 2018 είχαμε πάει μαζί τους, με τον Λούη και τη Δήμητρα και φάγαμε ψάρια. Και είναι υπέροχο το τοπίο, με φόντο τη θάλασσα, από εκεί ψηλά. Έψαξα στο αρχείο μας και δεν βρήκα φωτογραφίες, αν και είμαι βέβαιος ότι βγάλαμε τότε με τους φίλους μας και είχαμε πάει και αργότερα με τον Κώστα και την Άννυ.

Η αλήθεια είναι ότι για να πας σ’ αυτή την παραλία πρέπει να έχει πολύ κουράγιο αν το επιχειρήσεις με τα πόδια. Υποθέτω θα έχει κάποιο μονοπάτι προκειμένου να φτάσεις έως εκεί αλλά φαντάζεστε τι όμορφα θα είναι να είσαι με τον άνθρωπο σου; Εντελώς ιδιωτική παραλία, ακόμα και τον Αύγουστο στη φουλ σεζόν… Θέλει πολύ κουράγιο και τόλμη για να επιχειρήσεις να φτάσεις μέχρι εκεί.
Ευχαριστούμε πολύ Ρούλα! Πόσο θα θέλαμε να βγει αληθινή η ευχή σου. Αγωνιζόμαστε γι' αυτό...