Αρχική » Καθημερινότητα » Μια μέρα, της καθημερινότητας μας, στην Αθήνα…

Μια μέρα, της καθημερινότητας μας, στην Αθήνα…

Είμαστε πολυάσχολοι, αν και συνταξιούχοι. Δεν εφησυχάζουμε, ούτε τεμπελιάζουμε σε κάποιο καφενείο παίζοντας πρέφα για να… περνά η ώρα. Άμα γεμίζεις τη ζωή σου με πράγματα νοιώθεις και καλά και γεμάτος. Έτσι βρισκόμαστε αρκετές ώρες στους δρόμους της Αθήνας και γι’ αυτό βλέπετε στις αναρτήσεις μας και πολλές φωτογραφίες από δρόμους.

Θα πείτε: Και τι έχει να μας προσφέρει κάτι τέτοιο; Τίποτα το ιδιαίτερο, είναι αλήθεια. Αλλά έτσι είναι η ζωή που έχει ενδιαφέρον. Έχει μέσα της πολύ αγάπη και μοίρασμα. Και μικρές στιγμές. Όπως εδώ, που βρισκόμαστε στο Περιστέρι για την ανάγκη μιας σοβαρής δουλειάς. Και τι δεν είναι  σοβαρό. Τα πάντα, οτιδήποτε καταπιανόμαστε στην καθημερινότητα μας.

Ακόμα κι απλές στιγμές σαν αυτή στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς  έχει, για μας, την αξία της. Από εκεί θα προμηθευτούμε τα αναγκαία για το σπίτι πράγματα. Φρέσκα και λαχταριστά σαν τα χθεσινά πρωινά ψάρια που απολαύσαμε στο γεύμα μας ή σαν τα φρούτα και τα λαχανικά που είναι μέρος του τραπεζιού μας, κυρίως του μεσημεριανού. Γιατί το βράδυ επιλέγουμε μια πιο ήπια τακτική.


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Content by: Nikos Theodorakis

WordPress / Academica WordPress Θέμα από WPZOOM