Αρχική » Επικαιρότητα » Στο NOVOTEL 2/11/2025, η Συνέλευση Περιοχής

Στο NOVOTEL 2/11/2025, η Συνέλευση Περιοχής

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025, η Αθήνα φιλοξένησε μια σημαντική εκδήλωση πνευματικής ενθάρρυνσης και εκπαίδευσης. Η Συνέλευση Περιοχής των Μαρτύρων του Ιεχωβά με τίτλο «Να Λατρεύετε τον Θεό με Πνεύμα και Αλήθεια» (Ιωάννης 4:24), πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο NOVOTEL, συγκεντρώνοντας μέλη της κοινότητας και φίλους.

Το θέμα της συνέλευσης, έδωσε έμφαση στην πρακτική εφαρμογή των Γραφικών αρχών στην καθημερινή μας ζωή. Και φάνηκε αυτό στη χαρά και την ενθάρρυνση που προσφέρει η Χριστιανική συναναστροφή. Η φιλική ατμόσφαιρα σε ένα απλό, αλλά φιλόξενο περιβάλλον, συμβολίζει την ουσία του μηνύματος: την ειλικρινή, απλή και καρδιακή λατρεία του Θεού.

Καθώς οι Μάρτυρες του Ιεχωβά προχωρούν στο νέο κύκλο συνελεύσεων 2025-2026, αυτό το πρόγραμμα με τον Επίσκοπο Περιοχής, λειτουργεί ως μια υπενθύμιση του πνευματικού θεμελίου της πίστης τους και της δέσμευσής τους να λατρεύουν τον Θεό, σύμφωνα με την ακριβή γνώση της Αγίας Γραφής, την «Αλήθεια».

Η παρουσία του Επισκόπου Περιοχής ενίσχυσε την αξία της εκδήλωσης, παρέχοντας καθοδήγηση και ενθάρρυνση, ενώ το σύνολο του προγράμματος είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές για όλους όσους επιζητούν μια πιο ουσιαστική σχέση με τον Δημιουργό τους. Και το πιο σημαντικό είναι από την Τρίτη 4/11 που μας έρχεται και για πέντε μέρες, ο Επίσκοπος θα είναι στην Εκκλησία μας, Αθήνα Αττική για ενθάρρυνση… Τι ευλογίες!


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Content by: Nikos Theodorakis

WordPress / Academica WordPress Θέμα από WPZOOM