Τα δικά μου

Αύριο κλείνουμε επτά χρόνια γάμου με τη Σούλα και πάμε στα οκτώ. Σαν αέρας φεύγει ο καιρός!

epetios19.ari.xaris
Ομορφιές! Και συγκινήσεις, καθώς αύριο κλείνουμε επτά χρόνια γάμου και μπαίνουμε στα οκτώ! Πορευόμαστε με τη Σούλα στα εύκολα και τα δύσκολα, στα καλά και τα κακά. Ζούμε υπέροχα την κάθε στιγμή, σα να είναι, που είναι, μοναδική. Εδώ, από την τελευταία επέτειο των φίλων μας Άρη και Χάρις.

kerkira.me.anni.kosta
Όσοι είναι παντρεμένοι, ξέρουν καλά πως δεν υπάρχει γάμος που να είναι ανέφελος. Έρχονται και στιγμές δύσκολες, αλλά βάζοντας τις στη «ζυγαριά», απέναντι στις καλές στιγμές και τα μοιράσματα, προφανώς αυτή γέρνει προς τα καλά! Από την Κέρκυρα που πήγαμε πέρσι τον Σεπτέμβρη με τα παιδιά της Σούλας, Κώστα και Άννυ.

andros.me.ester.xloe
Το γιορτάζουμε κάθε χρόνο, επειδή θέλουμε να τιμούμε το θεσμό του γάμου. Είναι ιερός, ευλογημένος από τον ίδιο τον Θεό, όπως λέει η Αγία Γραφή. Και μπορείς να στηριχτείς με απόλυτη εμπιστοσύνη πάνω του. Αρκεί να είσαι τίμιος μαζί του. Με φόντο την Ακρόπολη και παρέα την κόρη και την εγγονή της Σούλα, Έστερ και Χλόη.

pavliani
Διάλεξα μερικές φωτογραφίες γι’ αυτό το δημοσίευμα από αυτές που βγάλαμε μαζί κατά καιρούς στη διάρκεια της περασμένη χρονιάς. Παρ’ όλο που ήταν δύσκολη, λόγω του κορονοϊού Covid-19. Δεν μπορούσαμε εύκολα να κινηθούμε, να κάνουμε πράγματα, να πάμε εκδρομές. Περάσαμε όμως, ώρες μαζί, σπίτι μας. Εδώ στην Παύλιανη, από μια εκδρομή με καλούς φίλους.

stin.eolu
Έχουμε ένα μεγάλο ατού, καθώς είμαστε μεγάλοι στην ηλικία και συνταξιούχοι. Μπορούμε να δούμε με ωριμότητα τα πράγματα και να κάνουμε ρεαλιστικά σχέδια για την καθημερινότητα μας και τη ζωή μας. Και το κάνουμε αυτό με το αίσθημα ευθύνης και με την αρχές να μας διευκολύνουν. Στην Αιόλου για ένα κεμπάμπ...

plaka
Αυτό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και την όγδοη χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας. Συνετά και με αγάπη και κατανόηση, εκεί όπου αυτή χρειάζεται. Στο χέρι μας είναι κάθε που τελειώνει μια μέρα να ευχαριστούμε τον Ιεχωβά που μας έφερε κοντά για συντροφιά, ο ένας του άλλου. Και θέλουμε αυτή η συντροφιά να είναι ευχάριστη και όμορφη. Στην "Κλεψύδρα" της Πλάκας.

stu.labru

Από μια βόλτα με καλούς μας φίλους στην Πάρνηθα, στην ταβέρνα του "Λάμπρου" που μας αρέσει να πηγαίνουμε... Όμορφη μέρα. Και συνεχίζουμε! Η ζωή είναι μπροστά μας και είναι πόλυ όμορφη καθώς τη ζούμε μαζί...