Τα δικά μου

Όμορφη μέρα, γεμάτη λουλούδια και πολύ αγάπη από τους αγαπημένους καλούς μας φίλους

exi.xronia.mazi1
Η μέρα εξελίχθηκε πολύ όμορφα χθες, ημέρα της έκτης επετείου του γάμου μας με τη Σούλα... Κι επειδή λόγω κορονοϊού, ήμασταν μόνοι μας και η φωτογραφία είναι σέλφι. Δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα...

exi.xronia.mazi2
Αλλά όλα ήταν ωραία... Και η τούρτα που κόψαμε από το ζαχαροπλαστείο "Διοτίμα", στη γειτονιά μας, εξαιρετική. Την κόψαμε το απόγευμα, ξεχωριστά από το γεύμα για να μην πέσουν όλα μαζεμένα.

exi.xronia.mazi3
Αυτό το υπέροχο τριαντάφυλλο μας ήρθε από τη Βόρειο Ελλάδα και ήταν η μεγάλη μας έκπληξη. Αλλά έτσι είναι οι φίλοι. Ακόμα και από μακριά, μας σκέφτονται με τον καλύτερο τρόπο. Τους ευχαριστούμε!

exi.xronia.mazi4
Και το γεύμα μας φροντίσαμε να είναι εξαιρετικό, όπως απαιτεί η περίσταση. Προσεγμένο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μια μέρα μπορούσε και η Σούλα να απολαύσει την περιποίηση από άλλους.

exi.xronia.mazi5
Αλλά αυτά που μας τρέλαναν ήταν τα λουλούδια! Τι χαρά ήταν αυτή που πήραμε. Κάποια τα είχαμε φροντίσει εμείς, κάποια άλλα όμως μας ήρθαν από αγαπημένους φίλους που μας σκέφτηκαν.

exi.xronia.mazi6
Τι όμορφο που είναι να νιώθεις ότι περιτριγυρίζεσαι από τους καλύτερους φίλους. Τεράστιο κεφάλαιο αυτό. Κοντά παντού, στη χαρά και στη λύπη! Πόσο πιο δυνατός νιώθεις με μερικά τέτοια μικροπράγματα.

exi.xronia.mazi7
Τα πάντα ήταν πανέμορφα... Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τα μηνύματα σας. Και οι κάρτες σας και τα τηλεφωνήματα σας, μας ενθάρρυναν πολύ. Ευχαριστούμε από καρδιάς!