Τα δικά μου

Βρήκαμε λύση για τις ελιές μας! Αυτή την Τρίτη θα πάει ένα συνεργείο να μας τις μαζέψει...

elies1.Dek.2020
Πραγματικά μας απασχόλησε φέτος το θέμα της συγκομιδής των ελιών, καθώς το απόθεμα λαδιού από την τελευταία φορά που βγάλαμε, πριν τέσσερα χρόνια (ή πέντε;) τελείωσε. Και πάνω που σχεδόν είχαμε χάσει κάθε ελπίδα πως θα βρεθεί τρόπος να μαζευτούν, να που η λύση ήταν δίπλα μας, πολύ κοντά μας.

elies2.Dek.2020
Την ερχόμενη Τρίτη θα πάει ένα συνεργείο μαζί με τη Στασούλα και τον Αγησίλαο και θα τις μαζέψουν. Ας είναι καλά οι άνθρωποι! Στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι τελικά θα γίνονταν τροφή για τα πουλιά του ουρανού και όχι λάδι για το τραπέζι μας.

elies3.Dek.2020
Έτσι έλεγε ο πατέρας μου, όταν ραβδίζαμε και υπήρχε κάποια κλάρα που κάτι μας εμπόδιζε να τη μαζέψουμε... "Δεν πειράζει, να αφήσουμε κάτι και για τα πουλιά!". Η Τρίτη είναι δίπλα μας, τι διπλα μας, μεθαύριο αν όλα πάνε καλά. Και φυσικά θα το καλύψουμε το θέμα, γνωρίζοντας πόσο σας... ενδιαφέρει.

elies4.Dek.2020
Εντάξει, ένα αστείο έκανα, αλλά όλοι εδώ στον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ ξέρουν πως επιλέγουμε, συνειδητά, απλά καθημερινά θέματα και όχι "αποκλειστικότητες" που στη δημοσιογραφία, άλλοι τρελαίνονται γι' αυτές. Μ' εσάς τους αληθινούς και υπαρκτούς φίλους μας, μοιραζόμαστε πράγματα αληθινά.

elies5.Dek.2020
Επειδή, κάπως έτσι είναι η ζωή. Με τα πάνω της και τα κάτω της. Με όλα τα χρώματα που δίνουν ζωντάνια και με τα γκρίζο, όταν αυτό συμβαίνει... Επιθυμούμε να χτίσουμε μια σχέση που να βασίζεται στην αλήθεια και όχι στην υπερβολή, η οποία μπορεί και να φτάνει τα όρια του ψέματος.

elies6.Dek.2020