Τα δικά μου

Μια μέρα δύσκολη, αλλά με τη βοήθεια του Θεού, όλα θα πάνε καλά... Προσευχόμαστε!

kipos1
Με λουλούδια είναι το σημερινό σημείωμα μας... Ανάγκη πάσα να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τη πραγματική ζωή, καθώς έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε μια δυσκολία, από ανθρώπινη άποψη... Αλλά δεν είμαστε μόνοι και έχοντας καλή ψυχολογία, είμαστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε καλά.

kipos2
Κρατήστε λοιπόν όλη αυτή την ομορφιά κι αν το Site είχε κι αρώματα θα σας σύστηνα να παίρνατε κι από αυτά στο δρόμο σας. Τα τριαντάφυλλα την έχουν αυτή την ομορφιά. Και ότι χρώμα κι αν έχουν, το άρωμα τους ξεπερνάει οτιδήποτε από τα συνηθισμένα.

kipos4
Μ' αυτά θα πορευτούμε σήμερα, καθώς όπως αναφέρουμε και στον τίτλο, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο δρόμο και μάλιστα μέσα σε καιρό πανδημίας, όπου η κάθε δυσκολία πολλαπλασιάζεται. Περάσαμε πολλές ταλαιπωρίες ώς τώρα. Μια ακόμα, θα την αντέξουμε.

kipos3
Έχουμε ανάγκη, όπως όλοι, από ενθαρρυντικές σκέψεις. Και ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας και δίπλα μας με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο... Διακριτικά, υπέροχα... Η μοναξιά είναι κακή, έτσι κι αλλιώς. Αλλά είμαστε καλά μέσα μας. Και θα πορευτούμε με το κεφάλι ψηλά.

kolonaki.guli8.091120
Και καθώς είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως θα έρθουν καλύτεροι καιροί, όχι σχεδιασμένοι από ανθρώπους αλλά από Εκείνον που μπορεί και έχει τη δύναμη να το κάνει, όλα γίνονται πιο υποφερτά. Ένας σταθμός είναι και θα περάσει κι αυτός, όπως τόσοι μέχρι τώρα.

kolonaki.guli11.091120
Και όπως λένε οι αισιόδοξοι άνθρωποι, αύριο θα είναι μια νέα μέρα... Ελπίζουμε να λάμπει ο ήλιος και να επιστρέψει σταθερή η ελπίδα για ζωή, κάτι που δεν χάσαμε ποτέ ώς τώρα. Ναι, αύριο θα είναι μια καινούρια μέρα. Και θα είμαστε εδώ για να την αντιμετωπίσουμε.