Τα δικά μου

Στην υπηρεσία του Ιεχωβά, στο έργο δημόσιας μαρτυρίας με τη συμμετοχή και του Γιώργου

stant1.290819
Για να περάσει λίγες μέρες κοντά μας και στην Ελλάδα ήρθε ο Γιώργος... Και όντως κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε όλες αυτές τις μέρες που είναι εδώ... Αλλά δεν ξεxνά και ο ίδιος, όπως κι εμείς ότι δεν υπάρχει στιγμή που να μην αξίζει να αινούμε τον Ιεχωβά για όσα σημαντικά και σπουδαία μας δίδει καθημερινά.

stant2.290819
Έτσι η δημόσια μαρτυρία είναι πια κομμάτι της ζωής μας... Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν για τον λόγο του Θεού και θέλουμε να γνωρίζουν το σκοπό του για τη γη και τους ανθρώπους. Αυτό ίσως τους αγγίξει την καρδιά και αποφασίσουν να ακούσουν τη φωνή του...

stant3.290819
Για μας είναι μεγάλη χαρά, το να είμαστε στην υπηρεσία του! Σε όποια υπηρεσία επιλέξουμε στην καρδιά μας να κάνουμε για Εκείνον... Εδώ είναι στο Σύνταγμα, στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, πέρασμα για πολλούς που κάνουν τη απογευματινή - βραδινή βόλτα τους.

stant4.290819
Το ίδιο κι εδώ. Στο κλασικό σημείο έξω από το κατάστημα επίπλων του "Μαρμαρίδη" στο Μετρό Αττικής. Με όποιο καιρό κι αν είναι. Ήλιο ή ζέστη. Εμείς, όπως και τόσοι άλλοι Μάρτυρες του Ιεχωβά παγκόσμια, είμαστε εκεί γαι να δώσουμε δημόσια μαρτυρία στους περαστικούς.

stant5.290819
Έστω κι ένας να βρεθεί, να είναι η καρδιά του προσανατολισμένη στη σωστή διάθεση για αιώνια ζωή κι αν εμείς μπορούμε να τον βοηθήσουμε, είμαστε πολύ χαρούμενοι να το κάνουμε αυτό... Υπομονετικά λοιπόν και με χαρά, κάνουμε αυτή την εθελοντική υπηρεσία που πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν...

stant6.290819
Και χαιρόμαστε να μας χρησιμοποιεί ο Ιεχωβά στο σκοπό του... Αν μπορούμε να συνεισφέρουμε έστω και λίγο, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Εκείνος μας δίνει πλουσιοπάροχα τόσα δώρα καθημερινά. Με κάποιο τρόπο ανταποδίδουμε κι εμείς με την υπηρεσία μας, το καλύτερο που μπορούμε. Και είμαστε ευγνώμονες γι' αυτό.