Δείτε αυτό το Site, αφορά τις γυναίκες που τους αρέσει να φροντίζουν τον εαυτό τους...

selida.sulas1

selida.sulas2Λένε, ότι η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες... Και ότι αναδεικνύει, πλευρές καλλιτεχνικές... Δείτε παρακαλώ μια ειλικρινή προσπάθεια που δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία του κορονοϊού Covid-19  με εξαιρετικά, πρωτότυπα και μοναδικά δημιουργήματα, σε χειροποίητα κοσμήματα με κρύσταλλα και ημιπολύτιμους λίθους, με γούστο και συνθέσεις που παραπέμπουν σε γυναίκες που ξέρουν και τους αρέσει να φροντίζουν τον εαυτό τους.

170
Ένα νέο Site το Elegant by Nasia "παίζει" στο διαδίκτυο. Δείτε το, αξίζει. Θα δείτε, με ένα καθαρό ευδιάκριτο τρόπο, όλες τις καλλιτεχνικές δημιουργίες... Κι αν έχετε Facebook, αναζητήστε το ΕΔΩ και σημειώστε το νούμερο του έργου που σας αρέσει. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε εκεί, με τον δημιουργό. Και, όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

144
Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και ισορροπημένες και ο τρόπος αποστολής είναι με το χέρι αν μένουμε στην ίδια πόλη, με το ταχυδρομείο και με αντικαταβολή. Να ξέρετε ότι, αποδεινύετε στον εαυτό σας ότι τον αγαπάτε και τον φροντίζετε πραγματικά... Μη διστάζετε, πάρτε τηλέφωνο. Τη χρωστάστε, μια παραπάνω φροντίδα στον εαυτό σας... 

138

Κι αν δεν σας φτάνει το Site και δεν έχετε Facebook, αλλά Viber, ζητήστε μας παρακαλώ με μήνυμα σας να σας συνδέσουμε εμείς στην Ομάδα, ώστε να παρακολουθείτε όλες τις νέες κατασκευές... Στις μέρες που ζούμε, όλα είναι λίγο πιο εύκολα. Θέληση να υπάρχει... Με ένα απλό SMS στο τηλέφωνο 6932212755. Μας δίνετε τον αριθμό του κινητού  τηλεφώνου σας, που έχετε την εφαρμογή Viber... Τα υπόλοιπα, είναι δική μας δουλειά... Εμείς θα σας βάλουμε στην Ομάδα, για να βλέπετε τα πάντα... 

130

Εστιάζοντας στο πρώτο μέρος της αποφοίτησης της 143ης τάξης της Σχολής Γαλαάδ!

Γράφτηκε από τον/την Νίκος Θεοδωράκης. Posted in Δημόσιες Ομιλίες

broacasting.dec1.2017
Ο αδελφός Σάμιουελ Χερντ, μέλος του Κυβερνώντος Σώματος, άνοιξε τις εργασίες της αποφοίτησης της 143ης τάξης των σπουδαστών της Σχολής Γαλαάδ με πολύ χιούμορ. Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε τον ίδιο, από το Boadcasting του Δεκεμβρίου. Όπως και να έχει, κρατήστε ως ακριβό θησαυρό όλο το περιεχόμενο της…

Έφτασε η μέρα της αποφοίτησης για την 143η τάξη της Γαλαάδ. Την περιμένατε πολύ καιρό τώρα. Κάνατε πολλή δουλειά, ρίξατε ιδρώτα και περάσατε ανησυχίες και νευρικότητα καθώς παρουσιάζατε τα μέρη σας μπροστά στους εκπαιδευτές σας και στους συμμαθητές σας! Αλλά κανείς σας δεν πήρε κάτω από τη βάση, ούτε ένας δεν απέτυχε.

Σήμερα θα αποφοιτήσετε. Είναι η μέρα σας. Δεν είναι μέρα χαράς; Πολύ χαρωπή μέρα για εσάς αλλά και για τον καθέναν μας ξεχωριστά. Χαιρόμαστε που ήρθατε στη σχολή Γαλαάδ και στενοχωριόμαστε λίγο που θα μας αφήσετε. Δεν θα μείνετε εδώ για πολύ ακόμη.

Οι εξαίρετοι πνευματικοί εκπαιδευτές σας οι αδελφοί Κόθον, Λίπολντ, Νουμέρ, Σάμιουελσον και Στόβαλ θα έβαζαν τα κλάματα αλλά ως γενναίοι άντρες που είναι, δεν κλαίνε εύκολα δημοσίως. Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι, πάρα πολλοί για να τους αναφέρουμε ονομαστικά όπως ο Σαμ Χερντ. Ωχ, αυτό μου ξέφυγε.

Οι εκπαιδευτές σας βοήθησαν με εξαιρετικό τρόπο ώστε να ανοιχτούν τα μάτια σας για να δείτε τον «Μεγάλο Εκπαιδευτή» σας όπως αναφέρεται στο εδάφιο Ησαΐας 30:20. Εξάλλου, αυτός σας δίδαξε δίνοντας το άγιο πνεύμα του σε όλους τους αδελφούς που ανέφερα. Δείτε τι αναφέρεται στο εδάφιο Ησαΐας 66:1. Διαβάζουμε: «Αυτό λέει ο Ιεχωβά “Οι ουρανοί είναι ο θρόνος μου και η γη το υποπόδιό μου”».

Τους τελευταίους πέντε μήνες καθόσασταν στα πόδια του Ιεχωβά και διδασκόσασταν από τον Μεγάλο Εκπαιδευτή σας. Τα όσα μάθατε είναι πολύ περισσότερα από όσα γνωρίζατε, όταν πρωτομπήκατε στην τάξη πριν από πέντε μήνες. Αναμφίβολα, η γνώση που αποκτήσατε σας έφερε πιο κοντά στον Ιεχωβά.

Πραγματικά πλησιάσατε τον Ιεχωβά και εκείνος έχει πλησιάσει εσάς. Ωστόσο, έχετε απλώς ξύσει την επιφάνεια. Ο Ιώβ είπε ……. Ακούσατε τι είπα; Όχι βέβαια. Ας διαβάσουμε το εδάφιο Ιώβ 26:14 «Αυτά είναι απλώς μια μικρή λεπτομέρεια των όσων κάνει ο Θεός, μόνο ένας αχνός ψίθυρος έχει ακουστεί για αυτόν!»

Τόσα ακριβώς είναι τα όσα έχουμε μάθει σε σύγκριση με τα όσα γνωρίζει ο Ιεχωβά. Ποιος ξέρει όλα όσα γνωρίζει ο Ιεχωβά; Κανείς — ούτε καν ο Ιησούς και εκείνος γνωρίζει πολύ περισσότερα από εμάς. Έχει ζήσει περισσότερο καιρό, έτσι δεν είναι; Πολύ περισσότερο. Μάλιστα, ο Ιησούς ήταν παρών κατά τη δημιουργία της γης. Πότε έγινε αυτό;

Αν παρακολουθήσατε την πρωινή λατρεία θα ακούσατε ένα μέλος του Κυβερνώντος Σώματος να μας διαβάζει τα εδάφια Παροιμίες 8:29, 30. Εκεί αναφέρει: «Όταν στερέωνε τα θεμέλια της γης τότε ήμουν δίπλα του ως δεξιοτέχνης εργάτης». Το θυμάστε; Σίγουρα όχι αν δεν ακούσατε ή δεν διαβάσετε το εδάφιο της ημέρας. Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι το ακούσατε και το διαβάσατε.

Έτσι λοιπόν, πρόκειται για πολύ καιρό, σωστά; Η γη —τα θεμέλια της γης— πόσος καιρός; Με βάση τον πολύ παλιό κρύσταλλο ζιρκονίου που βρέθηκε στην Αυστραλία κάποιοι επιστήμονες λένε ότι η γη έχει ηλικία τουλάχιστον 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια με απόκλιση 100 εκατομμύρια χρόνια. Κανείς εδώ στη γη δεν ξέρει ακριβώς, αλλά χρειάζεται να ακούμε κάποιους από αυτούς τους αποκαλούμενους σοφούς.

Ο Ιησούς κατά την προανθρώπινη ύπαρξή του ήταν εκεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Το 1ο κεφάλαιο της Επιστολής Προς τους Κολοσσαείς δείχνει ότι ήταν εκεί. Ήταν δίπλα στον Ιεχωβά πολύ νωρίτερα —άκουγε και μάθαινε. Και σήμερα είναι δίπλα στον Ιεχωβά. Κάθεται ακριβώς εκεί, δίπλα στον Ιεχωβά επιτελώντας το έργο που έχει πει ο Ιεχωβά ότι πρέπει να γίνει.

Αν συγκρίνουμε την ηλικία μας με του Ιησού, είμαστε νεογέννητα βρέφη. Μόλις ανοίξαμε τα μάτια μας. Αυτά που βλέπουμε δεν συγκρίνονται με αυτά που θα δούμε στα χρόνια που έρχονται. Απλώς κοιτάζουμε, μαθαίνουμε, αγγίζουμε πράγματα, μάλιστα για πρώτη φορά.

Σκεφτείτε μόνο πόσα πράγματα αγγίξαμε για πρώτη φορά τα περασμένα 10 χρόνια. Αν και διαβάζουμε τη Γραφή ξανά και ξανά, ακούμε να μας τη διαβάζουν τόσες φορές, έχουμε απλώς αγγίξει ορισμένα πράγματα, όπως η γενιά, πριν από 20 χρόνια.

Και μήπως τώρα γνωρίζουμε τα πάντα για εκείνη τη γενιά; Και τόσα άλλα πράγματα —το συρόμενο δίχτυ, πολλά ακόμη, όπως ο αγιασμός του ονόματος του Θεού, η δικαίωση της κυριαρχίας του, απλώς τα αγγίζουμε. Εσείς, σπουδαστές της Γαλαάδ έχετε αγγίξει λίγα πράγματα αλλά όχι τα πάντα, όχι όλα. Όσα όμως μάθατε θέστε τα σε εφαρμογή στον διορισμό σας.

Να θυμάστε ότι δεν τα ξέρετε όλα. Και κάτι ακόμη: Ποτέ δεν θα τα ξέρετε. Όσο διάστημα και αν ζήσουμε, ποτέ δεν θα τα γνωρίζουμε όλα. Ο Ιεχωβά θα συνεχίζει να μας αποκαλύπτει πράγματα, πάντοτε καλά πράγματα. Ωφελούμαστε από αυτά που μας δίνει ο Ιεχωβά. Γνωρίζει τι ακριβώς χρειαζόμαστε και μας το δίνει. Να το θυμάστε πάντα αυτό.

Είμαστε σπουδαστές του Ιεχωβά και αυτή θα είναι η θέση μας για πάντα. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Μας αρέσει που είμαστε εδώ. Χαιρόμαστε που είμαστε μαζί σας, αγαπητοί σπουδαστές με τον καθέναν σας. Μάλιστα είστε καλοί σπουδαστές. Βέβαια, δεν παίρνετε όλοι άριστα. Ούτε εγώ έπαιρνα. Χαιρόμουν όταν έπαιρνα πάνω από τη βάση στο σχολείο.

  • Εδώ σταδιακά θα δούμε όλες τις ομιλίες από το Broadcasting Δεκεμβρίου 2017
  • Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλό μας φίλο MBabis Ggrreeccee. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό, εφικτό. Αλλά είπαμε, όταν ο ένας βοηθάει τον άλλον, τότε το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο!

Σχόλια (2)

  1. Στρατή Ρούλα

Εξαιρετική δουλειά σας ευχαριστούμε !,

  Συννημένα
 
  1. Ν. Θεοδωράκης

Ρούλα, σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Μπορεί να είναι λιγόλογο, αλλά είναι ουσιαστικό. Έτσι τουλάχιστον το εισέπραξα εγώ. Ως βγαλμένο από την καρδιά σου.
Και μου άρεσε, γιατί είναι πολύ κοντά σε ότι γίνεται εδώ… Αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες,...

Ρούλα, σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Μπορεί να είναι λιγόλογο, αλλά είναι ουσιαστικό. Έτσι τουλάχιστον το εισέπραξα εγώ. Ως βγαλμένο από την καρδιά σου.
Και μου άρεσε, γιατί είναι πολύ κοντά σε ότι γίνεται εδώ… Αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, προσπαθούμε να μοιραστούμε τη χαρά μας και ίσως την όποια γνώση αποκτήσαμε από την προσωπική μας μελέτη, μαζί σας…
Η παρότρυνση είναι προς όλους τους αναγνώστες μας. Παρακαλώ γράψτε, σχολιάσετε, συμμετάσχετε μαζί μας σ’ αυτό το ωραίο διαδικτυακό ταξίδι…

Read More
  Συννημένα
 
There are no comments posted here yet

Υποβάλετε το σχόλιό σας

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Συννημένα (0 / 3)
Share Your Location

Αυτό είναι το χωριό μου, το όμορφο Θραψανό, που ονειρευόμουν να ζήσω, κάποτε...

Αυτό είναι το χωριό μου, το Θραψανό... Φωτογραφημένο στις 6 Ιουλίου 2012. Τον αγαπώ αυτόν τον τόπο. Και κάποτε ονειρευόμουν να ζήσω εκεί αρκετό καιρό, όταν βγω στη σύνταξη. Ωστόσο έρχονται οι κυβερνώντες και με τους απίθανους πολιτικούς σαλτιμπαγκισμούς τους, αλλάζουν συνεχώς τα όρια συνταξιοδότησης...  Πέρα από αυτό όμως κι εγώ έχω αλλάξει πια, πρωτεραιότητες στη ζωή μου... Δείτε ΕΔΩ μερικά πράγματα για το χωριό μου...

spiti2.300118

Όταν η ζωή δεν το βάζει κάτω… Οι βουκαμβίλιες που ξεράθηκαν από την παγωνιά του Γενάρη 2017 όταν το χιόνι το έστρωσε για τα καλά στο χωριό (δες την ακριβώς από κάτω φωτογραφία, διότι είναι πολύ σπάνιο το χιόνι στο χωριό μας σε υψόμετρο 350 μ.). Χρειάστηκε να περιμένουμε λίγο... Αλλά ο χρόνος δεν είναι πρόβλημα, όσο είμαστε όρθιοι, μπορούμε και αντέχουμε τις αντιξοότητες… Η φωτογραφία αυτή, είναι τραβηγμένη στις 30/1/2018 και δείχνει ξεκάθαρα ότι η ζωή συνεχίζεται...

xionismeno.spiti090117

Φωτογραφία τραβηγμένη στις 9/1/2017, στο χιονιά που άρεσε σε όλο το Θραψανό. Το πατρικό μου σπίτι, χιονισμένο. Η απόλαυση οφθαλμών… Ευχαριστώ όσους είχαν την καλοσύνη και την προνοητικότητα να μου τη στείλουν… Κάθε εποχή στο χωριό μου είναι όμορφη. Έτσι το βλέπω εγώ, έχοντας προσωπικά βιώματα… Οι όμορφες βουκαμβίλιες της φωτογραφίας, από αυτόν τον πάγο, ξεράθηκαν, σε αντίθεση με την τριανταφυλλιά που, για άλλη μια φορά, αποδείχτηκε πολύ δυνατή και άντεξε... Αλλά η ζωή δεν σταματά! Ξαναπέταξαν πράσινα κλαριά, ξαναζωντάνεψαν!

parteria6

Φτιάξαμε και τα παρτέρια στα δυο περιβολάκια στην εξωτερική αυλή... Ο επόμενος στόχος, αν θάλει ο Θεός και τον καταφέρουμε, είναι να μπουν πλακάκια τόσο στην εσωτερική αυλή, όσο και στην εξωτερική. Και μια πραγματική εξώπορτα που θα προστατεύει το σπίτι μας, καλύτερα, από τους ανόητους που δεν λείπουν.

Σε ποια φάση βρίσκεται σήμερα η σελήνη; Θέλετε να ξέρετε;

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

Η Αγία Γραφή περιγράφει μερικές φορές τους ανθρώπους με βάση την εργασία που έκαναν. Μιλάει για τον “Ματθαίο, τον εισπράκτορα φόρων”, τον “Σίμωνα τον βυρσοδέψη” και τον “Λουκά, τον αγαπητό γιατρό”. (Ματθ. 10:3· Πράξ. 10:6· Κολ. 4:14) Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους είναι οι πνευματικοί διορισμοί ή τα προνόμιά τους. Διαβάζουμε για τον Βασιλιά Δαβίδ, τον προφήτη Ηλία και τον απόστολο Παύλο. Αυτοί οι άντρες εκτιμούσαν τους θεόδοτους διορισμούς τους. Παρόμοια και εμείς, αν έχουμε προνόμια υπηρεσίας, πρέπει να τα εκτιμούμε.

Ο αρχικός σκοπός του Ιεχωβά για την ανθρωπότητα ήταν να ζει για πάντα εδώ στη γη. (Γέν. 1:28· Ψαλμ. 37:29) Ο Θεός πρόσφερε γενναιόδωρα στον Αδάμ και στην Εύα διάφορα πολύτιμα δώρα που τους έδιναν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη ζωή. (Διαβάστε Ιακώβου 1:17) Ο Ιεχωβά τούς χάρισε ελεύθερη βούληση, την ικανότητα να κάνουν λογικές σκέψεις και τη δυνατότητα να αγαπούν και να απολαμβάνουν φιλίες.

Ο Δημιουργός μιλούσε στον Αδάμ και τον συμβούλευε για το πώς να δείχνει την υπακοή του. Ο Αδάμ μάθαινε επίσης πώς να καλύπτει τις ανάγκες του καθώς και πώς να φροντίζει τα ζώα και τη γη. (Γέν. 2:15-17, 19, 20) Ο Ιεχωβά προίκισε επίσης τον Αδάμ και την Εύα με τις αισθήσεις της γεύσης, της αφής, της όρασης, της ακοής και της όσφρησης. Έτσι μπορούσαν να απολαμβάνουν πλήρως την ομορφιά και τα άφθονα αγαθά του παραδεισένιου σπιτιού τους. Για το πρώτο ανθρώπινο ζευγάρι, οι δυνατότητες να έχουν απόλυτα ικανοποιητική εργασία, να νιώθουν πλήρεις και να κάνουν ανακαλύψεις, ήταν απεριόριστες.

Τι μπορούμε να μάθουμε από τα λόγια που είπε ο Ιησούς στον Πέτρο; Χρειάζεται να προσέξουμε ώστε να μην αφήσουμε την αγάπη μας για τον Χριστό να εξασθενήσει και την προσοχή μας να αποσπαστεί από τα συμφέροντα της Βασιλείας. Ο Ιησούς γνώριζε πολύ καλά τις πιέσεις που σχετίζονται με τις ανησυχίες αυτού του συστήματος πραγμάτων. Ας μάθουμε, να εκτιμούμε όσα έχουμε...

ΕΝΑ SITE "ΑΠΑΓΚΙΟ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Αυτόν τον ιστότοπο τον «παλεύω» πολλά χρόνια. Πολύ πριν γνωρίσω την αλήθεια και βρω σκοπό στη ζωή μου. Φανταζόμουν τον εαυτό μου συνταξιούχο στο χωριό, με μια σχετικά καλή οικονομική επιφάνεια, δεδομένης μιας καλής σύνταξης που είχα οικοδομήσει πολλά πάνω της και ήθελα να έχω κάτι, για να περνάω το χρόνο μου.

Σήμερα, όλα έχουν αλλάξει γύρω μου, όλα εκτός από το Site αυτό. Δηλαδή, άλλαξε κι αυτό λιγάκι προσανατολισμό… Αντί να περνάει την ώρα του με κούφια δημοσιογραφικά θέματα, που δεν είχαν να προσφέρουν και πολλά πράγματα στους ανθρώπους, προσφέρει ελπίδα για ένα βέβαιο, καλύτερο αύριο.

Αυτήν την αληθινή ελπίδα, προσπαθεί να βάλει στις καρδιές των αναγνωστών του και να τους ενθαρρύνει να πιστέψουν ότι όλες αυτές οι δυσκολίες κάθε μορφής που ζούμε είναι παροδικές. Τα ωραία, είναι μπροστά μας... Και μπορούμε να τα ζήσουμε, φτάνει να το θέλουμε πραγματικά.

Αρκεί να μη στηριζόμαστε στην αξιοπιστία των ανθρώπων που σήμερα είναι κι αύριο όχι… Ούτε στις δυνάμεις μας. Αλλά στον Λόγο Εκείνου που είναι απόλυτα αξιόπιστος και να ακολουθούμε στη ζωή μας τις φωτεινές προειδοποιητικές  πινακίδες που έχει βάλει στο δρόμο μας…

ΚΡΕΟΝΤΑΣ, τέλος...

Το φύλλο που βλέπετε εδώ είναι το τελευταίο της εκδοτικής προσπάθειας του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Κολοκυνθούς,  “Κρέοντας”. Δείτε το ΕΔΩ. Είναι το τεύχος 25 κι ΕΔΩ δείτε το αμέσως προηγούμενο. Ο ΚΡΕΟΝΤΑΣ αναγκάστηκε να αναστέλλει την έκδοσή του στην πρώτη μεγλάλη οικονομική κρίση. Σε δύσκολες εποχές δεν άντεχε άλλο τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη. Βέβαια κάθε φύλλο που αναστέλλει την έκδοσή του, θέλει να ελπίζει και ονειρεύεται την επανέκδοση του... Μακάρι να γίνει έτσι. Και να μην είναι μόνο καλές οι προθέσεις των ανθρώπων του Συλλόγου...

Περιμένοντας τη σύνταξη...

Δυο φορές με απόλυση μέσα σε πέντε χρόνια… Φλεβάρη του 2012 απολύθηκα, με εθελούσια έξοδο, από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και 1 Νοέμβρη του 2017 από το Σωματείο της ΠΕΤ ΟΤΕ όπου εργαζόμουν από το 1983, ως δημοσιογράφος.
Θεωρητικά, αιτία και των δύο απολύσεων, ήταν το γεγονός ότι ήμουν κοντά στη συνταξιοδότηση μου. Κοντά; Πόσο κοντά; Μάλλον πολύ μακρυα, όπως δείχνουν τα πράγματα...
Την 1 Νοέμβρη 2019, κατέθεσα τα χαρτιά μου για τη συνταξιοδότηση... Και περιμένω. Μέχρι στιγμή, κανένα νέο.
Αλλά δεν είμαι τρομαγμένος… Έχω εμπιστοσύνη στον αληθινό Θεό Ιεχωβά και ξέρω ότι Εκείνος θα με στηρίξει και θα με προστατέψει σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς… Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα την εποχή του κονοϊού Covid-19
Όλοι, μπροστά στην ανεργία και τον θάνατο, είμαστε ίσοι… Όλοι! Ότι δουλεια κι αν κάναμε… Αυτό που μου δίνει ειρήνη διάνοιας, ώστε να συνεχίζω να αγωνίζομαι όρθιος, είναι η πίστη, πως δεν είμαι μόνος! Μπορώ να εμπιστεύομαι απόλυτα τον Ιεχωβά! Δίνω καθημερινά τις μικρές ή μεγάλες μάχες. Με αξιοπρέπεια!

Μικρές πινελιές αγάπης

athina1

Γεμάτος όμορφες, ξεχωριστές πινελιές, είναι αυτός ο ιστότοπος που διαβάζετε. Ξεκίνησε, για να καλύψει κάποιες ανάγκες έκφρασης, με δημοσιογραφικό κυρίως περιεχόμενο και τον βλέπουμε να εξελίσσεται ουσιαστικά σε ένα σημείο συνάντησης και επαφής, ανάμεσα σε φίλους. Και η αναφορά στις πινελιές δεν είναι καθόλου τυχαία και συμπτωματική. Κάπως έτσι δεν λειτουργούν και οι ζωγράφοι; Μόνο που εδώ το πράγμα μοιράζεται ανάμεσα στις λέξεις και τις εικόνες. Που περιγράφουν μια ζωή πραγματική, όχι από αυτές που κυριαρχούν στη φαντασία και στο διαδίκτυο.

Δοκιμασία από τον Covid-19

Ότι μέχρι χθες, μόνο ως θεωρία γνωρίζαμε, το είδαμε να εφαρμόζεται στη ζωή μας... Και πήραμε τα μαθήματα μας. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

Το "φευγιό" της αδερφής μου

Η Γιωργία μας "έφυγε" για πάντα από κοντά μας το 2011. Και ο θάνατος του Γιάννη έναν ακριβώς χρόνο, μετά. Λιγοστεύουμε...

Αλλαγές στο Site μου

Σημαντικές αλλαγές αισθητικής στο Site. Ωριμάζουμε και μαθαίνουμε... Και προσπαθούμε να το προσαρμόζουμε στις ανάγκες μας!

Developed by OnScreen - Content by Nikos Theodorakis - Powered by FRIKTORIA