Επικαιρότητα

Με όμορφα λουλούδια θα σας ταξιδέψουμε σήμερα, ένα ταξίδι που θα κάνουμε κι εμείς

kifisia.luludia1
Πρόσφατα είχαμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε την Ανθοκομική έκθεση στην Κηφισιά, αλλά γι' αυτήν θα γράψουμε αναλυτικά σε άλλο σημείωμα μας. Σήμερα θα εστιάσουμε στις φωτογραφίες της Σούλας με φυτά μέσα από αυτή την έκθεση. Μερικά τα γνωρίζετε, αλλά όχι.

kifisia.luludia2
Τα πλάνα της είναι κοντινά. Όπως σε όλα τα άνθη των φυτών που θα δείτε σε αυτό το δημοσίευμα. Έτσι της αρέσει κι έτσι κάνει. Εγώ πάλι φωτογραφίζω διαφορετικά. Θέλω το πλάνο του φακού μου να είναι πιο ανοιχτό και να έχει κι άλλα πράγματα γύρω από αυτό που προβάλω.

kifisia.luludia3
Αλλά, αυτό είναι ζήτημα του φωτογράφου. Κι εμείς σεβόμαστε και εκτιμούμε τη δουλειά που έχει γίνει για μας, με πολύ αγάπη. Έτσι λοιπόν κρατάμε κι αυτή την αναφορά στα λουλούδια εποχής. Όπως αυτό το υπέροχο κίτρινο τριαντάφυλλο.

kifisia.luludia4
Καθίσαμε περίπου μιάμιση ώρα μέσα στην έκθεση. Τόσο χρόνο είχαμε στη διάθεση μας. Αλλά μας άρεσε τόσο πολύ που ο χρόνος έφυγε σαν αέρας. Σα να λέμε, μας ξελόγιασε. Τα πάντα έχουν μια όμορφη διευθέτηση και τα περίπτερα και η σκηνή και τα... γλυκά του κουταλιού!

kifisia.luludia5
Κι αυτές οι συνθέσεις ήταν υπέροχες. Είδαμε πολλές στην έκθεση. Φωτογράφησα κι εγώ κι έτσι θα έχουμε κάποια στιγμή να δούμε κι άλλες. Θα συνεχίσω λοιπόν όσο μπορώ να χρησιμοποιώ αυτόν τον ιστότοπο για καλό. Τα μάτια μας, η ψυχή μας, το μυαλό μας και η καρδιά μας, χρειάζονται κάτι καλό.

kifisia.luludia6
Τις επόμενες μέρες έχουμε να δούμε πολλά στον τόπο που πάμε. Στην ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς υπήρχε ειδική αναφορά στα Πηλιορείτικα φυτά... Θα τα απολαύσουμε λοιπόν από κοντά για λίγο καιρό καθώς θα βρεθούμε και θα ζήσουμε τις ομορφιές του Πηλίου.