Επικαιρότητα

Μετά τη βροχή! Φύση πανέμορφη, γοητευτική... Η άλλη πλευρά της ζωής που μας διαφεύγει

meta.ti.vroxi1.101021
Μερικές φορές τρέχουμε παρασυρμένοι από την καθημερινότητα μας. Προβλήματα, ζητήματα που μας απασχολούν, είναι στην πρώτη θέση. Αλλά η ζωή έχει και όμορφα πράγματα, τα οποία "αρνούμαστε" να τα δούμε. Όπως αυτές οι σταγόνες μετά τη βροχή που έχουν καθίσει πάνω στο φύλλο του δέντρου.

meta.ti.vroxi2.101021
Η φύση καθαρίζει, ας τη δούμε και ας κάνουμε σκέψεις για όλη αυτή την ομορφιά που αφορά αυτή τη μεταβατική εποχή που ζούμε. Κάτι από φθινόπωρο με μια γεύση από το χειμώνα που έρχεται. Απλά πράγματα που για μας, τους ανθρώπους της πόλης, είναι πολύ σημαντικά.

meta.ti.vroxi3.101021
Είναι οι σταγόνες της βροχής που μένουν πάνω στο κλαδί των φυτών... Λίγο να προσέξεις, θα τις δεις. Δεν περνούν απαρατήρητες. Και σε συνδυασμό με τα κιτρινισμένα φύλλα "δείχνουν" την μεταβατική εποχή που ζούμε. Εξάλλου δεν κρατάει και πολύ το φθινόπωρο.

meta.ti.vroxi4.101021
Η ομορφιά είναι ορατή παντού και δίδει τη δυνατότητα, βλέποντας τέτοιες εικόνες, να κάνεις όμορφες, αισιόδοξες σκέψεις. Επειδή όλα είναι ευμετάβλητα. Και ότι υπάρχει σήμερα και το βλέπεις, αύριο μπορεί και να λείπει. Το σήμα κατατεθέν είναι τα κίτρινα φύλλα.

meta.ti.vroxi5.081021
Παντού η βροχή είναι όμορφη, αρκεί εμείς να τη δούμε έτσι. Ακόμη κι εγώ ένα πρωινό που έβρεχε την είδα έτσι από το παράθυρο μου... Είναι η λεμονιά στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας που έχει φουντώσει, μεγαλώσει και ομορφύνει. Και η βροχή πάνω στα φύλλα της, την κάνουν ακόμα πιο όμορφη.

meta.ti.vroxi6.101021
Καθετί μου φαίνεται ωραίο. Ακόμα κι αυτό το σκασμένο ρόδι της εποχής. Αν προσέξεις θα δεις τις σταγόνες της βροχής πάνω του. Αλλά ακόμα κι έτσι, αν το θέλεις και το έχεις μέσα σου θα διακρίνεις το ωραίο. Κι εμάς το ρόδι μας αρέσει, ακόμα και στη λαϊκή της Τετάρτης, που είναι πιο προσεγγίσιμο.