Επικαιρότητα

Μια όμορφη επέτειος! Οι φίλοι μας Ρούλα και Μπάμπης κλείνουν σήμερα 51 χρόνια γάμου!

babis1.palepkastritsa
Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να γιορτάζουν οι φίλοι μας την 51 επέτειο του γάμου τους! Πρόκειται για την Ρούλα και τον Μπάμπη από την Τούμπα Θεσσαλονίκης. Τους έχουμε γνωρίσει από κοντά, τους έχουμε ζήσει και τους εκτιμούμε ιδιαίτερα γι' αυτό που είναι.

babis2
Όλες οι φωτογραφίες που σας δίνουμε σήμερα είναι από το ολιγοήμερο ταξίδι τους - εκδρομή στην πανέμορφη Κέρκυρα. Και χαιρόμαστε, γιατί κοντά τους θα δούμε μερικά από τα όμορφα μέρη του νησιού που θα επισκεφτούμε με τον Κώστα και την Άννυ, τα παιδιά μας, στις αρχές του Σεπτέμβρη, μετά την Τζιά!

babis3.rula
Τα μέρη αυτά, το παλιό φρούριο της Κέρκυρας, τα έχουμε κι εμείς επισκεφτεί το 2016 και ξέρουμε την ομορφιά τους, αλλά σίγουρα αξίζει να τα ξαναδούμε. Αυτή η γέφυρα πάνω στην οποία είναι η Ρούλα, ενώνει το παλιό φρούριο με την πόλη. Και είναι τόσο κοντά που πας με τα πόδια!

babis4.rula
Ο Μπάμπης με την Ρούλα είναι πολύ αγαπημένοι. Και τους ευχόμαστε να είναι και στον νέο κόσμο του Ιεχωβά μαζί, έτσι. Εκτιμά πολύ την προμήθεια του, το γάμο και αγαπά πολύ τα παιδιά του που τα στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, ότι κι αν έχουν αποφασίσει αυτά να κάνουν στη ζωή τους.

babis5
Μ' αρέσει να κουβεντιάζω μαζί του. Οι σκέψεις του κυριαρχούνται από ρεαλισμό και λογική και γνωρίζει πολύ καλά να κρατά το μέτρο που δεν προκαλεί, ούτε απεμπολεί τις ιδέες του. Έχει ανοιχτή καρδιά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις παρέες του, νιώθοντας τη χαρά του να δίνεις.

babis6.rula
Και η Ρούλα είναι, αναμφισβήτητα, ένας εξαιρετικός άνθρωπος... Γνωριστήκαμε μέσα από το διαδίκτυο. Αλλά δεν μείναμε σ' αυτό. Κάποια φορά στην επιστροφή μας από το Πολύχρονο βρεθήκαμε από κοντά. Μας φιλοξένησαν σπίτι τους κι από τότε η φιλία μας έγινε πιο δυνατή. Ο Ιεχωβά να τους ευλογεί σε ότι κάνουν!