Επικαιρότητα

Από μια βόλτα του Κώστα και της Άννυς στο White Rock με αγαπημένους φίλους τους...

White Rock1.050721
Για το White Rock με αφορμή πάλι επίσκεψη των παιδιών της Σούλας, έχουμε ξαναγράψει στον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ. Δείτε το ΕΔΩ. Είναι ένας πανέμορφος τόπος κοντά σχετικά στο μέρος που μένουν τα παιδιά, στο Βανκούβερ, οπότε μια τρυφερή στιγμή χαλάρωσης, τη δικαιούνται...

White Rock2.050721
Είναι η ομορφιά του τόπου και η ώρα που κάνουν τη φωτογραφία ιδανική. Σούρουπο, την ώρα που ο ήλιος πάει προς τη δύση του, με φόντο τη θάλασσα και τη σιδηροδρομική γραμμή που πάει παραλιακά. Όταν είναι ησυχία οι επιβάτες του τραίνου μπορούν να ακούν τα κύματα.

White Rock3.050721
Συνήθως πηγαίνουν εδώ, με φίλους τους... Εδώ με την αδ. Ρούθ και τον παιδικό φίλο του Κώστα, τον Ανδρέα. Ελπίζουμε αν τα καταφέρουμε να ξαναπάμε στον Καναδά, που θα ήθελα πολύ, επειδή σε 15 μέρες δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα, από τα υπέροχα μέρη που διαθέτει, να τα καταφέρουμε να πάμε κι εμείς εκεί στο White Rock.

White Rock4.050721
Έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη για να τα περπατήσεις... Πεζόδρομοι με μαγαζιά που αξίζει να σταθείς για να ρίξεις το βλέμμα σου στα εμπορεύματα τους ή στις βιτρίνες τους. Κι ευχαριστούμε τον Κώστα που μας έστειλε αυτό το υπέροχο φωτογραφικό υλικό...

White Rock5.050721
Εικόνες που παραπέμπουν σε ένα μέρος τουριστικό, που αξιοποιεί κάθε δυνατότητα που έχει. Τόσο τη φυσική καλλονή, όσο και τα στοιχεία που οι άνθρωποι είναι σε θέση να φτιάξουν για να υποστηρίξουν αυτή την υπέροχη δημιουργία. Το παλεύουν είναι αλήθεια, όπως μπορούμε να διακρίνουμε κι εδώ.

White Rock6.050721
Άλλο ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα των παιδιών και των φίλων τους στο White Rock... Το τελευταίο γι' αυτό το δημοσίευμα, αν και όπως όλα δείχνουν, κάποια στιγμή θα επανέλθουμε. Ο προορισμός είναι πολύ όμορφος και στην Άννυ και τον Κώστα αρέσει πολύ!