Επικαιρότητα

Όνειρα για την Άνδρο με τωρινές εικόνες από τους φίλους μας εκεί. Αρχές Αυγούστου πάμε...

manolis.evagelia
Την Άνδρο την αγαπούμε πολύ! Και δεν συνέβη τυχαία αυτό. Ζήσαμε πριν τρία χρόνια ένα υπέροχο δεκαήμερο εκεί και νοιώσαμε αληθινά τι σημαίνει φιλοξενία αγνή, αληθινή ανθρώπινη. Θα κουραστούμε να σας λέμε ονόματα, αλλά όλοι τους έχουν μια θέση στην καρδιά μας, όπως ο Μανώλης και η Ευαγγελία.

sika.050721
Και τους ευχαριστούμε πολύ, επειδή αυτή την αγάπη τη συντηρούν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μας στέλνουν φωτογραφίες από το νησί που δείχνουν πώς είναι τώρα η ζωή εκεί. Όπως αυτές οι συκιές, ας πούμε, που ετοιμάζουν τον καρπό τους, τα σύκα για το καλοκαίρι που είναι μπροστά μας. Ελπίζω να βρούμε και θα βρούμε, τον Αύγουστο.

stafilia.050721
Θα είμαστε εκεί με την Έστερ την κόρη της Σούλας και την εγγονή της Χλόη το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και θα μείνουμε για πέντε μέρες, στο Μπατσί. Οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τους ξαναδούμε από κοντά και να γευτούμε τα σταφύλια που τότε θα έχουν ωριμάσει εντελώς, ώστε να μπορούν να φαγωθούν!

margarites.050721
Δεν είμαι βέβαιος για τις μαργαρίτες αν και στο μέρος που ζει η Ευαγγελία κάτι θα υπάρχει στον όμορφο κήπο της. Παρ' όλα αυτά η Άνδρος έχει τη δυνατότητα να μας αποζημειώσει με ότι κι αν αποφασίσουμε να κάνουμε. Αγαπώ καθετί που υπάρχει σ' αυτό το υπέροχο νησί των Κυκλάδων.

gatulis.050721
Σίγουρα ο μικρός γατούλης θα είναι εκεί, επειδή μερικά πράγματα που αφορούν τα οικόσιτα ζώα αποτελούν σταθερές. Ξέρει τον τόπο, τους ανθρώπους γιατί να απομακρυνθεί; Και πού θα βρει περισσότερη αγάπη και φροντίδα απ' ότι εκεί που ξέρει καλά ότι υπάρχουν, επειδή τα ζει στην καθημερινότητα του.

papies.050721
Μια όμορφη συνηθισμένη εικόνα στην παραλία της Άνδρου. Στο Νημποριό θα τη δείτε συχνά, αλλά και σε άλλα μέρη. Πάπιες και κύκνοι να μπαίνουν και να βγαίνουν στη θάλασσα. Κανείς δεν τις ενοχλεί και δεν έχουν κανένα λόγω να φοβούνται. Κι αυτό όλο προσθέτει στην ομορφιά του τοπίου.