Επικαιρότητα

Σαν κάτι απροσδόκητα καλό να φέρνει το φετινό καλοκαίρι στη ζωή μας... Τι Χαρά!

dromos
Και ξαφνικά εκεί που μας είχε πιάσει η... απελπισία, ήρθε και το φως. Τα παιδιά της Σούλας έρχονται τον Αύγουστο! Τι χαρά. Θα καθίσουν μαζί μας, εναλλάξ από δεκαπέντε μέρες, πρώτα η Έστερ με την κόρη της, Χλόη και μετά ο Κώστας με την Άννυ, τρεις ολόκληρες εβδομάδες..

thalassa.norvigia7
Βέβαια, αυτή τη φορά δεν θα είμαστε ανοιχτοί στα ταξίδια, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά και πάλι κάπου θα πάμε. Τουλάχιστον δυο προορισμούς σε τόπους που αγαπάμε τις έχουμε κλείσει κιόλας. Την Άνδρο και την Τζιά, δυο όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Κοντά σε φίλους αγαπημένους.

thrapsano8.280421
Έτσι το Θραψανό μπορεί να περιμένει γι' αργότερα, αν τα πράγματα κυλίσουν καλά και εκλείψουν οι κίνδυνοι. Θα συνεχίσω να το βλέπω μέσα από φωτογραφίες που μου στέλνουν άνθρωποι που ξέρουν την αγάπη μου και θα συνεχίζω να είμαι κοντά στον τόπο μου με τη φαντασία μου.

iliovasilema5.200221
Η χαρά μας είναι απερίγραπτη που μάθαμε πως έρχονται τα παιδιά... Δυο χρόνια τώρα έχουμε να τα δούμε. Εντάξει έχουν καθημερινή επικοινωνία με τη μαμά, μέσω των εφαρμογών Viber και Whats App, αλλά πολύ διαφορετικά θα είναι όταν έρθουν εδώ. Θα δούμε μαζί κι ένα ηλιοβασίλεμα.

ano.koridalos
Φυσικά κι όσο θα είμαστε Αθήνα δεν πρόκειται να μας λείψουν οι μικρές εκδρομές στη θάλασσα. Η Χλόη είναι ένα νέο κορίτσι που αγαπά πολύ τη θάλασσα της χώρας της γιαγιάς της, εκτός από το σόπινγκ στα μαγαζιά. Η Ερμού της άρεσε πάντα. Έχει ξεχωρίσει μαγαζιά εκεί για τα ψώνια της.

avga
Έχουν μια χαρά όλα αυτά που σχεδιάζουμε. Προσευχόμαστε να μας επιτρέψει Εκείνος που έχει τη δύναμη, να μπορέσουμε να τα υλοποιήσουμε. Και να χαρούμε την κάθε στιγμή μαζί τους, αφού ξέρουμε πως όταν περνάς καλά, ο καιρός φεύγει πολύ γρήγορα. Έτσι σαν αέρας, προβλέπεται να φύγει ο φετινός Αύγουστο.