Επικαιρότητα

Από το Βανκούβερ με αγάπη... Τα λουλούδια της Άννυς. Υπέροχο να ασχολείται μ' αυτά!

ani.luludia1
Η Άννυ, καθ' ομολογία της, δεν αγαπούσε πάντα τα λουλούδια.. Και είναι φυσιολογικό αυτό. Δεν μπορεί όλοι να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Αλλά να, που ήρθε ο καιρός και άλλαξαν τα συναισθήματα της. Έτσι αυτά που έχει στο σπίτι της στο Βανκούβερ του Καναδά τα αγαπά και τα προσέχει πολύ...

ani.luludia2
Και οι φωτογραφίες που μας έστειλε το πιστοποιούν αυτό, με τον καλύτερο τρόπο. Και χαρήκαμε πολύ που η Άννυ ήρθε το κλαμπ των ανθρώπων που ασχολούνται και ενδιαφέρονται για τα λουλούδια τους... Πραγματικά, δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα, από το να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σ' αυτά!

ani.luludia3
Δείτε τι όμορφα που έχει διακοσμήσει την εξωτερική σκάλα που οδηγεί στην είσοδο του σπιτιού της. Το ποτιστήρι έχει μεταβληθεί σε γλάστρα και όλα τονίζονται πολύ όμορφα στις λεπτομέρειες τους. Δεν το έχω ζήσει, από κοντά, αυτό το σπίτι. Το 2015 που είχαμε πάει, έμεναν αλλού.

ani.luludia4
Η ομορφιά είναι στο απλό. Δείτε τι όμορφα διακόσμησε αυτό το μικρό παρτέρι με τα τρία μικρά δεντράκια. Εποχιακά είναι αυτά τα μικρά λουλούδια αλλά προσθέτουν πολύ στο γενικότερο τοπίο. Και δείχνουν το μεράκι της να κάνει κάτι πολύ ωραίο και να περνά θετικά την ώρα της.

ani.luludia5
Ακόμα κι εδώ, στη βάση της μικρή σκάλας της εξώπορτας, τα λουλούδια της δίνουν έναν άλλο τόνο στην πέτρα που είναι γύρω τους. Μια όμορφη πινελιά ζωγράφου έτσι ώστε η οπτική εικόνα, να γίνει πιο ελκυστική. Μπράβο Άννυ για την προσπάθεια... Κατάφερες υπέροχα πράγματα!

ani.luludia6
Ακόμα κι εδώ, τα πάντα είναι ωραία. Δυο τόσο ξεχωριστές γλάστρες με το ίδιο λουλούδι! Υποθέτω ότι το ίδιο θα είναι και στις άλλες δυο γωνίες αυτής της κατασκευής που το καλοκαίρι θα ανοίγει και θα γίνεται ένα σημείο ελκυστικό, ικανό να δώσει πολύ δροσιά σ’ αυτούς που το προτιμούν!