Επικαιρότητα

Σιγά - σιγά επανερχόμαστε στους ρυθμούς μας. Και μπροστά μας είναι το ζεστό καλοκαίρι…

megalo.pefko1.170521
Η εβδομάδα του επισκόπου περιοχής στην εκκλησία μας, ολοκληρώθηκε χθες, Κι εμείς βγήκαμε πολύ πιο ενισχυμένοι καθώς παρακολουθήσαμε όλες τις διευθετήσεις που υπήρχαν διαθέσιμες. Ώρα να ξεκουραστούμε λιγάκι, καθώς σήμερα φεύγει από τη ζωή μας ο Μάης και προχωρούμε πια στον Ιούνιο.

megalo.pefko2.170521
Και τι θέλει ο Ιούνιος; Θάλασσα, λίγο δροσιά καθώς οι θερμοκρασίες θα συνεχίσουνε να ανεβαίνουν τις επόμενες μέρες μετά την προσωρινή πτώση. Στις φωτογραφίες που σας έχουμε σήμερα θα δείτε ένα πολύ όμορφο μέρος από το Μεγάλο Πεύκο. Ο φίλος μας Χρήστος, πάει εκεί για μπάνιο με την οικογένεια του.

megalo.pefko3.170521
Είναι πολύ όμορφο το μέρος όπως μπορείτε να δείτε και είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα. Μόλις 30 χιλιόμετρα... Μας έχει καλέσει να πάμε κι εμείς μαζί τους και ίσως τα καταφέρουμε να το κάνουμ,ε κάποτε. Εκείνοι αντέχουν πιο πολύ, καθώς είναι νέοι και τους αρέσει η περιπέτεια.

megalo.pefko4.170521
Κρατάνε το μεσημεριανό τους φαγητό και μετά το μπάνιο το απολαμβάνουν για να φύγουν από εκεί, το απόγευμα. Δεν ξέρω αν έχουμε ακόμα τις αντοχές για κάτι τέτοιο. Εμείς θέλουμε το μεσημέρι να απολαμβάνουμε μια μικρή πολιτέλεια, λίγο ύπνο κάτω από ίσκιο των δέντρων ή στο κρεβάτι μας.

megalo.pefko5.170521
Εκείνοι έχουν ανάγκη τα παιχνίδια στη θάλασσα. Και λογικό είναι. Όπως και να έχει το πράγμα τους ευχαριστούμε και μόνο που μας σκέφτηκαν. Σίγουρα κάποια στιγμή, τις επόμενες ημέρες θα το κάνουμε. Μια τέτοια μικρή αλλαγή είναι περισσότερο από βέβαιο θα μας κάνει καλό.

salamina.apo.neraki
Απέναντι είναι η Σαλαμίνα. Κι αν η ατμόσφαιρα είναι καθαρή μπορείς να δεις λεπτομέρειες, σαν αυτή εδώ που κατάφερε να "πιάσει" η Σούλα με το κινητό της τηλέφωνο, από το Νεράκι, όταν πήγαμε στους φίλους μας Σωτήρη και Μάγδα... Ναι, μια ανάσα είναι μόλις.