Επικαιρότητα

Χιόνια από τη Ζαγορά Πηλίου... Έτσι όπως τη βρήκαμε και την είδαμε όταν φιλοξενηθήκαμε εκεί

zagora4.150121

Όμορφες οι φωτογραφίες που μας έστειλαν οι φίλοι μας από τη Ζαγορά Πηλίου με τα χιόνια που σκέπασαν τον τόπο. Πόσο μου θύμισαν τότε, πριν τρία χρόνια όταν πήγαμε με τους φίλους μας Άρη και Χάρις και φιλοξενηθήκαμε στον ξενώνα της Βικτόριας. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ τι είχαμε γράψει τότε στον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ.

zagora3.150121
Δεν είναι πολύ, το χιόνι αλλά χαρακτηριστικό... Αυτή είναι μια εικόνα που βλέπεις από το μπαλκόνι στον ξενώνα της Βικτόριας. Καταπληκτική, καθώς το μάτι σου απλώνεται ως το Αιγαίο στο βάθος. Αχ τι μνήμες μας "ξύπνησαν¨, αυτές οι φωτογραφίες...

zagora1.150121
Τώρα, ασφαλώς θα είναι πολύ περισσότερο, αλλά οι άνθρωποι μας εκεί ξετρελάθηκαν και μόνο που το είδαν οπότε πήραν την κάμερα και αποτύπωσαν τον περιβάλλοντα χώρο ως πέρα, μακριά... Τα θυμόμαστε πολύ καλά, όλα αυτά και νοσταλγούμε την ώρα που θα ξαναπάμε.

zagora2.150121
Σκέψου την εποχή που αυτός ο πλάτανος θα είναι καταπράσινος! Αλλά μήπως τώρα που τα λίγα χιόνια έχουν γεμίσει τον τόπο, είναι λιγότερα όμορφος; Για μας είναι το ίδιο καλός. Και δεν αγωνιούμε καθόλου, γιατί ο φίλος μας Δημήτρης με τα μηχανήματα του, θα είναι εκεί να ανοίξει το δρόμο.

zagora5.150121
Ευχαριστούμε όσους μας σκέφτηκαν και μας έστειλαν αυτές τις φωτογραφίες... Αύριο θα σας πάμε στη χιονισμένη Θεσσαλονίκη και μετά στον Ελληνόπυργο Κεντρικής Ελλάδας. Είμαστε ξετρελαμένοι, σαν τα παιδιά, με τα χιόνια. Τι ομορφιά είναι αυτή Θεέ μου! Απολαμβάνεις να βλέπεις το τοπίο!