Επικαιρότητα

Ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις... Από Κάτω Πατήσια, Πάφο, Αναστασιά και Κοζάνη...

dilino.sta.kato.patisia1.080121
Σκόπιμα επιλέξαμε σήμερα όμορφες φωτογραφίες από ηλιοβασιλέματα... Αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με το κινητό της φίλης μας Χάρις από το μπαλκόνι της στον τρίτο όροφο του σπιτιού της, στα Κάτω Πατήσια. Προφανώς από εδώ μπορεί να δει ουρανό και μάλιστα την εκπληκτική ώρα του δειλινού.

kozani.081120
Κι αυτή είναι από την Κοζάνη. Μας την έχει στείλει η καλή μας φίλη Καίτη και δείχνει τι βλέπει από τη βεράντα του σπιτιού της... Η Κοζάνη είναι υπέροχη. Έχω ζήσει φιλοξενούμενος δέκα μέρα εκεί, στο παρελθόν και μπορώ να σας το βεβαιώσω... Οι άνθρωποι της, είναι υπέροχοι.

dilino.sta.kato.patisia080121
Το να ζεις στιγμές ξεχωριστές και να θες να μοιραστείς αυτή τη χαρά με φίλους, είναι και σπουδαίο και όμορφο. Κι ευχαριστούμε από καρδιάς γι' αυτή την ωραία κίνηση. Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στον ουρανό της Αθήνας, στα Κάτω Πατήσια σε έναν τόπο πολύ φιλόξενο για μας, με πρόσωπα αγαπημένα...

pafos1.120121
Πάμε τώρα στη Πάφο της Κύπρου. Προσωπικά δεν έχουμε πάει σ' αυτό το όμορφο νησί, αν και όταν λήξει αυτή η καραντίνα για την πανδημία του Covid-19, μπορεί και να το βάλουμε στην ουρά των σχεδίων μας, για τα ταξίδια που μας αρέσουν. Ναι, θα θέλαμε να πάμε στην Κύπρο.

iliovasilema
Και από την Κύπρο πάμε βόρεια στην Αναστασιά των Σερρών. Μια φωτογραφία τραβηγμένη από τον φίλο μας Ηλία και δοσμένη με πολύ αγάπη. Ο ίδιος αγαπά τον τόπο που μένει και του αρέσει να τον προβάλλει ιδιαίτερα. Ακόμα και με την υπερβολές του, τον αγαπάμε πολύ.

pafos2.120121
Αυτή η ώρα μας αρέσει πολύ, όπως και η... όμοια της, η ανατολή. Κλείνει μια μέρα ή ανοίγει η προοπτική μιας καινούργιας... Μπορείς να κάνεις τα σχέδια σου ή τους απολογισμούς σου. Να σιωπήσεις ήρεμα και χαλαρά, επειδή η ζωή, όσες δυσκολίες κι αν έχεις, όλες τα ξεχνάς αυτή την ώρα.