Επικαιρότητα

Ανατροπές στη συνείδηση των ανθρώπων... Μετά τα φθινόπωρο και το χειμώνα, η άνοιξη!

anixi.2020
Τόσο απλά, τόσο όμορφα... Θέλουμε να κάνουμε θετικές σκέψεις, γι' αυτό και πάμε με ανοιξιάτικα λουλούδια στη σημερινή ανάρτηση μας. Το χρειαζόμαστε, το έχουμε ανάγκη καθώς μπαίνουμε σταδιακά και σταθερά στο χειμώνα... Κι όμως η άνοιξη θα έρθει και θα έχει τις ομορφιές της!

luludi.131119
Έχουν τη δύναμη να το κάνουν αυτό τα λουλούδια... Πάντα μας άρεσαν και τα εμπιστευόμαστε. Και τώρα που τα χρειαζόμαστε, σ' αυτά μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή μας. Η ομορφιά τους θα μας υπενθυμίζει πάντα αυτό το αύριο που θα έρθει μετά τη δοκιμασία που περνάμε.

maxerides.170420
Στο μεταξύ βάλτε στο μυαλό σας όμορφες εικόνες, σαν αυτές με τις υπέροχες μαχαιρίδες στο τραπέζι της αδελφής μου Στασούλας, στο χωριό μου Θραψανό της Κρήτης. Είναι άγριες. Χρειάστηκε να πάει εκείνη στα χωράφια που ξέρει πως βγαίνουν κάθε χρόνο, για να τις μαζέψει, να ομορφύνει το σπίτι της.

kipos.sulas7.270420
Καθετί γύρω μας είναι όμορφο από τα λουλούδια του κήπου, του μπαλκονιού μας... Και τι χρειάζονται; Αγάπη και φροντίδα, ήλιο και νερό... Αυτά είναι τα συστατικά που φέρνουν ευλογία. Ας τα μεταφέρουμε στη ζωή μας, ας συνεχίζουμε να χαμογελάμε παρά τα προβλήματα και ας είμαστε χαρούμενοι, παρά τις δυσκολίες.

luludi.230519
Μπορούμε να τα καταφέρουμε; Ναι, μπορούμε! Αρκεί να μη μετράμε καθετί με βάση τους περιορισμούς του σήμερα. Ας προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε την εικόνα και ας μην την περιορίζουμε σε ότι κάνει τους άλλους μοναχικούς και δυστυχισμένους. Δημιουργούμε ευκαιρίες, εκεί που δεν υπάρχουν. Μπορούμε!

kolonaki.guli10.091120