Επικαιρότητα

Ας ξεκινήσουμε όμορφα, σήμερα, με μια ακόμα ανατολή ηλίου από τα Αποίκια της Άνδρου...

anatoli.apikia1
Οι ανατολές, όπως και τα ηλιοβασιλέματα είναι το καλύτερο μας. Και όχι μόνο εμάς. Φαντάζομαι σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Εδώ όμως στο ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ πολλές φορές έχουμε ασχοληθεί και έχουμε προβάλλει, επαρκώς, τέτοια μοναδικά φυσικά φαινόμενα που αγγίζουν την καρδιά μας. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

anatoli.apikia2
Οι σημερινές εικόνες είναι από τον φίλο μας Λεωνίδα, που είχε πάει πρόσφατα στο χωριό του, τα Αποίκια της Άνδρου. Και φαίνεται πως ο Λεωνίδας είναι κι αυτός σαν κι εμάς, πρωινός τύπος, οπότε απόλαυσε το ξημέρωμα. Και μαζί του κι εμείς. Δείτε κι άλλα θέματα που κατά καιρούς έχουμε γράψει ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

anatoli.apikia3
Απίστευτη απεικόνιση του πώς αρχίζει η μέρα. Ακόμη τα φώτα φαίνονται σε κάποιους οικισμούς. Είναι βέβαια και τα σύρματα της ΔΕΗ που παρεμβάλλονται στο περιβάλλον, αλλά εμείς μπορούμε να δούμε, πέρα από αυτό. Φαντάζομαι κι εσείς. Δείτε μερικά ακόμα δημοσιεύματα που έχουμε κάνει ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

anatoli.apikia4
Βέβαια αυτή η ώρα είναι πανέμορφη και μοναδική, από όπου κι αν την έχεις δει... Γι' αυτό θα συνεχίσω να βάζω παλιότερα δημοσιεύματα που έχω κάνει κατά καιρούς στον ιστότοπο αυτό. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ... Γεμίζει η ψυχή σου με χαρούμενα συναισθήματα...

anatoli.apikia5
Ταξιδέψαμε και σήμερα κι ελπίζω να σας παρασύραμε στα όνειρα μας που πυροδότησε ο Λεωνίδας με τις φωτογραφίες του... Και μαζί μ' αυτό το δημοσίευμα που διαβάζετε σας δώσαμε άλλα δώδεκα από το παρελθόν που έχουν δημοσιευτεί σ' αυτόν τον ιστότοπο κι έχουν γράψει ιστορία.