Επικαιρότητα

Χαμογελάστε παρακαλώ! Η μόνη άμυνα μας, απέναντι στην σκληρή επίθεση του Covid-19

epigrafes.pavliani1
Αποτελεί χρέος μας να σας ενθαρρύνουμε αυτές τις δύσκολες, από πολλές απόψεις, ώρες, καθώς ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά στον πλανήτη, ολόκληρο. Ας ρίξουμε λοιπόν άλλοι μια ματιά στους καλλιτέχνες της Παύλιανης που προλάβαμε να πάμε εκδρομή πριν ξεσπάσει το κακό. Δείτε ένα πρωτότυπο παγκάκι..

epigrafes.pavliani2
Και μαζί μ' αυτή την μικρή, αλλά χιουμοριστική (και αληθινή...) πινακίδα, ας θυμηθούμε και ένα ακόμα δημοσίευμα, το πιο πρόσφατο που κάναμε ΕΔΩ στον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ, υπενθυμίζοντας ότι και σήμερα οι φωτογραφίες είναι παρμένες όλες, με τη φωτογραφική μηχανή της Βιολέτας Καστοριάδη, που ευχαριστούμε για την παραχώρηση.

epigrafes.pavliani3
Κι αυτό παγκάκι είναι, ξεχωριστό... Είναι άραγε μόνο οι καρδούλες, που το κάνουν έτσι; Όχι! Δείτε όλο το πλαίσιο γύρο του. Και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Και μετά θυμηθείτε βλέποντας ΕΔΩ το πρώτο δημοσίευμα που κάναμε πριν από τρεις εβδομάδες πάντα στο ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ. Και... χαμογελάστε ελεύθερα. Καλό κάνει...

epigrafes.pavliani4
Αυτός που βλέπετε είναι ένα κάδος σκουπιδιών, πλαστικός. Ίσως κάτι ανάλογο να έχετε κάτω από το σπίτι σας, αν μένετε σε μια μεγαλούπολη και η ανάγκη για τη συλλογή των σκουπιδιών είναι μεγάλη. Κοιτάξτε όμως πως τον διακόσμησαν οι καλλιτέχνες της Παύλιανης... Αστείρευτο το χιούμορ τους! Δείτε ΕΔΩ ένα δημοσίευμα που κάναμε τότε...

epigrafes.pavliani5
Εδώ είναι ένας ξύλινος στύλος της ΔΕΗ. Η πινακίδα προειδοποιούσε για τον κίνδυνο υψηλής τάσης από τη διέλευση του ηλεκτρικού ρεύματος. Η εικαστική παρέμβαση, έδωσε ένα άλλο μήνυμα. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, αν δεν προσέξεις να ερωτευτείς, με ότι συνέπειες μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Γι' αυτό συστήνει, προσοχή!

epigrafes.pavliani6
Να και ολίγη ποίηση σε ένα παγκάκι! Διαβάζουμε Οδυσσέα Ελίτη, στο συγκεκριμένο. Αλλού θα δούμε κι άλλους ποιητές... Και επειδή υπάρχουν πολλές ακόμα φωτογραφίες, υποσχόμαστε ακόμα μια δημοσίευση την επόμενη εβδομάδα. Μόνο να είμαστε καλά. Και να είμαστε όλοι εδώ, προσέχοντας τον εαυτό μας και ακλουθώντας τις οδηγίες.