Επικαιρότητα

Με όμορφα φυτά ας καλωσορίσουμε κι αυτή την Κυριακή. Της αξίζει όπως και να 'χει...

kipos1.290619
Λουλούδια από κήπους και σήμερα... Ότι πιο όμορφο αυτή την εποχή, καθώς πλησιάζουμε στην εβδομάδα της συνέλευσης και όλα πια επικεντρώνονται στην άψογη διευθέτηση, όλων όσων έχουν αναλάβει. Έτσι και σήμερα, από τα ξημερώματα είμαστε στο ΟΑΚΑ, για την καθαριότητα.

kipos2.290619
Χιλιάδες εθελοντές δίνουν το παρόν. Με τις κονκάρδες μας, χαρούμενοι, 7:30 θα είμαστε έξω από το στάδιο στη συγκεκριμένη θύρα που έχουμε. Για τις κερκίδες που είναι η ευθλυνη μας. Με τους κουβάδες μας και τα υλικά που χρειάζονται για μια τέτοια ξεχωριστή αποστολή. Αλλά εσείς, κρατήστε αυτή την ομορφιά.

kipos3.290619
Θα είναι όμορφη η μέρα, δεν χωρά αμφιβολία. Είναι ήδη στην καρδιά μας. Έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτό. Ο χώρος θα γίνει πεντακάθαρος. Επειδή ο Θεός που αγαπούμε είναι καθαρός και άγιος. Δείτε δυο δημοσιεύματα που έκανα τότε. Ένα ΕΔΩ κι άλλο ένα ΕΔΩ. Καταγράφει αντικειμενικά τα πράγματα.

kipos4.290619
Βέβαια τότε ήμουν παρατηρητής... Πέντε χρόνια μετά, σήκωσα τα μανίκια και μπήκα κι εγώ προσωπικά σ' αυτή τη μάχη για την καθαριότητα του σταδίου. Ένας, ανάμεσα στους χιλιάδες εθελοντές που δοξάζουν και μ' αυτόν τον τρόπο τον αληθινό Θεό. Θέλω κι εγώ να προσφέρω, ότι μπορώ, σ' αυτή την πολύ όμορφη στιγμή.

kipos5.290619
Πριν το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί όλη αυτή η προσπάθεια... Είναι όμορφα συντονισμένη και πολύ καλά οργανωμένη. Ο καθένας γνωρίζει το ρόλο του και θα τον επιτελέσει με τον καλύτερο τρόπο, οπότε και το αποτέλεσμα, αντικειμενικά, αναμένεται άρτιο.

kipos6.290619
Δεν ξέρω αν τα κατάφερα να "δέσω" αυτές τις όμορφες φωτογραφίες από τους κήπους σας, όπως είναι αυτή την εποχή, με μια όμορφη ενασχόληση στην οποία θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, σήμερα. Ήθελα όμως να το κάνω, έτσι, επειδή πραγματικά νοιώθω καλά μέσα μου. Και ήθελα αυτό να σας το "περάσω", με κάποιο τρόπο.