Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει οπωσδήποτε! Το είπε Εκείνος που δεν λέει ποτέ ψέματα...

anagnosi.grafis

Η προφητεία του Δανιήλ

Απόψε φύσηξε βοριάς και γύρισε Μαΐστρος μέσ' το μυαλό μου φύσηξες, της ποίησης ο οίστρος

Είπα να γράψω μια Ωδή, ποίημα ένα λυρικό μα που να φέρνει στο μυαλό κάτι να είν' καλό

Καθώς διαβάζω την Γραφή, μου ήρθε στο μυαλό να γράψω για του Ιεχωβά, δούλο έναν πιστό.

Ο λόγος για τον Δανιήλ, άνδρα στοχαστικό. Που ονομάζει ο Ιεχωβά, σφόδρα αγαπητό

Του έδωσε ενόραση, ο ίδιος ο Ιεχωβά που εξέταζε καθημερινά, τον λόγο του πιστά

Οι προφητείες του λαμπρές, φθάνουν στην εποχή μας. Θάρρος μας δίνει περισσότερη, ελπίδα στην ζωή μας.

Είναι πολλές τόσες πολλές μα τι να πρωτογράψεις. Θα αναφερθώ μόνο σε μια με σύγχρονες εκλάμψεις.

Είπε λοιπόν στον Δανιήλ, γράψε ότι σου πω. Οι εκπληρώσεις θα δοθούν σε χρόνο μακρινό

Στον διάβολο δεν άρεσε, αυτή η ιστορία. Κι εμπόδισε τον άγγελο, να δώσει προφητεία.

Μέχρι που ήρθε ο Μιχαήλ, βοήθεια να δώσει. Ο άρχοντας ο πρώτιστος στο νου να εμπεδώσει.

Λέει στου τέλους τον καιρό, μαζί θα εμφανιστούν, δύο βασιλιάδες τρομεροί, νίκη θα διεκδικούν.

Όμως εκείνο τον καιρό, ουδείς θα υπερισχύσει. Ο Βασιλιάς Ιησούς Χριστός, εκείνος θα νικήσει.

Ο Δανιήλ δεν νόησε αυτά που καταγράφει. Ο άγγελος απάντησε, είναι νωρίς να μάθει.

Τώρα που εκπληρώνονται αυτές οι προφητείες χαιρόμαστε που ξέρουμε τις διαδικασίες

Ο Δανιήλ τον Ιεχωβά, έβαλε στην καρδιά του. Και μέτρησε πολύ σοφά όλα βήματα του.

Ούτε αυτός ο θάνατος, όταν τον απειλούσε, δεν μπόρεσε ούτε στιγμή, τον νου του να γυρνούσε

Υπάκουσε και ταπεινά, είπε μέσ' την καρδιά. Να!! Η ζωή μου κρέμεται σε σένα Ιεχωβά!

Γι αυτό και ο Ιεχωβά του έδωσε ένα βραβείο, το όνομα του να βρεθεί στο ομώνυμο βιβλίο.

Μαθήματα που παίρνουμε, είναι πίστης λατρείας. Όπου και αν βρισκόμαστε σε δρόμους κακουχίας.

Ποτέ, ποτέ, δεν κάνουμε πράξη ειδωλολατρίας, δόξα στον Γιαχ να δίνουμε, το θέμα της ουσίας

Να 'μαστε ταπεινόφρονες, μην καυχησιολογούμε, τότε απ' τον Ιεχωβά, έλεος θα δεχθούμε.

Ο Ιεχωβά κυρίαρχος, θα ιδρύσει Βασιλεία. Ουδέποτε δεν θα φθαρεί, λέει η προφητεία. Δανιήλ 2:44

Με τον Χριστό του Βασιλιά, θα κάνει συντριβή σε όλα τα έθνη τα σκληρά θα ‘ρθει καταστροφή.

Ας παραμένουμε λοιπόν, κοντά στον Ιεχωβά. Με δέηση με προσευχή, το τέλος είν' κοντά.

elefantostu8.2016

Ο κόσμος γιορτάζει τα Χριστούγεννα, αλλά τι πρέπει στ' αλήθεια να γνωρίζουμε γι' αυτά;

xristougΕκατομμύρια άνθρωποι παγκόσμια ετοιμάζονται να γιορτάσουν  τα Χριστούγεννα του 2018. Ίσως να είστε και εσείς ανάμεσά τους. Από την άλλη μεριά, πιθανόν να μη συνηθίζετε να συμμετέχετε στο θρησκευτικό μέρος αυτής της τόσο δημοφιλούς γιορτής.

Όπως και αν έχουν τα πράγματα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μείνετε ανεπηρέαστοι από τα Χριστούγεννα. Αυτή η γιορτή διαπνέει τον κόσμο του εμπορίου και της ψυχαγωγίας, ακόμη και στις μη Χριστιανικές χώρες. Πραγματικά έτσι είναι, ακόμα και η Κινέζοι στην αγορά τους έχουν... χριστουγεννιάτικα εμπορεύματα!

Αλλά τι γνωρίζετε αλήθεια για τα Χριστούγεννα; Έχει Γραφική βάση ο εορτασμός της γέννησης του Χριστού; Τι βρίσκεται πίσω από αυτή τη γιορτή, που λαβαίνει χώρα, κάθε χρόνο στις 25 Δεκεμβρίου;

Η Προέλευση των Χριστουγέννωνxrist...

Η "Νέα Καθολική Εγκυκλοπαίδεια" (New Catholic Encyclopedia) αναγνωρίζει: «Η ημερομηνία γέννησης του Χριστού δεν είναι γνωστή. Τα ευαγγέλια δεν αποκαλύπτουν ούτε την ημέρα, ούτε το μήνα . . .

Σύμφωνα με την υπόθεση που πρότεινε ο Χ. Γιούσενερ . . . και που την αποδέχονται οι περισσότεροι λόγιοι σήμερα, καθορίστηκε για τη γέννηση του Χριστού η ημερομηνία του χειμερινού ηλιοστασίου (25 Δεκεμβρίου στο Ιουλιανό ημερολόγιο, 6 Ιανουαρίου στο Αιγυπτιακό ημερολόγιο), επειδή εκείνη την ημέρα καθώς ο ήλιος άρχιζε την επιστροφή του στον ουρανό του βόρειου ημισφαιρίου, οι ειδωλολάτρες ακόλουθοι του Μίθρα, γιόρταζαν τη γέννηση του ακατανίκητου ήλιου (dies natalis Solis Invicti).

Στις 25 Δεκεμβρίου του 274, ο Αυρηλιανός ανακήρυξε το θεό ήλιο, κύριο προστάτη της αυτοκρατορίας και αφιέρωσε σε αυτόν ένα ναό στο Κάμπους Μάρτιους. Τα Χριστούγεννα είχαν την αρχή τους σε μια εποχή που η λατρεία του ήλιου, ήταν ιδιαίτερα έντονη στη Ρώμη».

Δείτε μέσα από τον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ μερικά ενημερωτικά άρθρα σχετικά με τα Χριστούγεννα ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

ex.xristugena

 Αρκούν, όμως κάποιες πληροφορίες όσο τεκμηριωμένες κι αν είναι, για να αλλάξουμε στάση στη ζωή μας; Όχι βέβαια! Δεν είμαι αιθεροβάμων για να πιστεύω, κάτι τέτοιο.

Η συνήθεια είναι μερικές φορές, αδύνατον να ξεπεραστεί... Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο ξέρουν, αντιλαμβάνονται όλες αυτές τις αλήθειες, αλλά «αφήνονται» σ’ αυτά τα έθιμα, επειδή έτσι τα βρήκαν και επειδή, λένε πως τους αλλάζουν την καθημερινότητα τους.

Είναι όμως αυτή, μια υπεύθυνη στάση; Και αξίζει να την ακολουθούμε, όσοι σεβόμαστε τον εαυτό μας και τη λογική μας; Αν θέλουμε να κάνουμε όμορφες αλλαγές στη ζωή μας, να δώσουμε δώρα στους αγαπημένους μας και να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα, μπορούμε να το κάνουμε κάθε στιγμή…

Δε χρειάζεται να είναι Χριστούγεννα. Απλά πράγματα είναι. Εμείς τα κάνουμε πολύπλοκα.

Επικαιρότητα

Στιγμές που ξεχώρισαν στη ζωή μας τη βδομάδα που πέρασε, για διαφορετικά πράγματα…

stigmes1
Περπατώντας στα Εξάρχεια, είναι βέβαιο ότι θα συναντήσεις τέτοια όμορφα κτίρια που έχουν γράψει ιστορία. Αλλά "πιάνεται" η καρδιά σου, καθώς βλέπεις τέτοιους θησαυρούς εγκαταλειμμένους στην τύχη τους. Το λουκέτο και η αλυσίδα στην πόρτα μαρτυρά την εγκατάλειψη. Θλίψη σε πιάνει να το βλέπεις.

stigmes2
Οι δρόμοι της Αθήνας, την Κυριακή το πρωί, έχουν ένα ξεχωριστό χρώμα... Ψυχή δεν υπάρχει στο οδόστρωμα της Λιοσίων στο ύψος της πλατείας Αττικής. Η πόλη κοιμάται ακόμα. Κι όταν λέμε πρωί, το σωστό θα ήταν να πούμε περασμένες 11, λίγο πριν το μεσημέρι, δηλαδή. Αλλά για κάποιους που ίσως ξενύχτησαν, να είναι ακόμα νωρίς.

stigmes3
Είναι οι μέρες που όλοι ζήσαμε ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Έχω βρεθεί στη Σαλαμίνα να δώσω την ύλη της εφημερίδας των συνταξιούχων σιδηροδρομικών, που βγάζω. Και δείτε τη θάλασσα: Ήρεμη. Έτσι ακριβώς τη φωτογράφησα πάνω από το καραβάκι, ενώ ακόμα ήταν δεμένο στο λιμάνι, στα Παλούκια.

stigmes4
Ή μπορείς να δεις την Ιωαννίνων στα Σεπόλια, επίσης χωρίς κίνηση. Σπάνιο φαινόμενο, στην πολύβουη πρωτεύουσα. Αλλά εμείς το ζήσαμε. Και το καταγράψαμε στην κάμερα μας. Θα ήταν ίσως φυσιολογικό τον Αύγουστο, αλλά Οκτώβριο, δε λέει... Πολύ ξεχωριστό, αλλά αληθινό το στιγμιότυπο.

stigmes5
Φυσικά στην Αθήνα, μπορείς να τα δεις όλα. Όπως αυτή την πινακίδα κολλημένη στην πόρτα ενός διαμερίσματος. Δεν άντεξα και τη φωτογράφησα. Τι κουβαλούμε μέσα μας... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Ευτυχώς κάποιοι έχουν χιούμορ και δεν φοβούνται να το εκφράσουν ανοιχτά. Τους χαίρομαι τέτοιους ανθρώπους.

stigmes6
Δείτε κι αυτόν τον αλλοδαπό κύριο πού ανέβηκε για να... κάνει το τηλεφώνημα του. Είναι στις σκάλες του Μετρό Αττικής. Ακριβώς πίσω του, διακρίνεται το κεφάλι μια κυρίας που ανεβαίνει. Το ύψος είναι αρκετά μεγάλο, έτσι και... χάσει την ισορροπία του. Έμεινα σαν χαζός να τον κοιτάζω. Και όχι μόνο εγώ...

stigmes7
Στιγμές όμορφες στην καθημερινότητα μας... Που άλλοτε μας ξεκουράζουν, πάντα όμως δημιουργούν συναισθήματα, όπως αυτή η φωτογραφία που πήρα από τα Κανάλια Καρδίτσας, λίγο πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μας, για την Αθήνα. Τι υπέροχη, μοναδική ομορφιά!

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet

Υποβάλετε το σχόλιό σας

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Συννημένα (0 / 3)
Share Your Location

Ζωντανή η ελπίδα της επιστροφής στο Θραψανό... Βόλτα στη λίμνη της Λιβάδας...

livades.diakopes2013

Η Λιβάδα... Η τεχνιτή λίμνη στο χωριό μου που τα καλοκαίρια περνάω πολλές ώρες εδώ... Πανέμορφη και πάντα έχει κάτι εξαιρετικό να σου δώσει... Δείτε ΕΔΩ ένα βίντεο που τραβηξα πριν τρία χρόνια από τη λίμνη. Έτσι είναι και σήμερα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα... Η ίδια ομορφιά!

panoramiki.livada.2014

Ιδού και μια πανοραμική φωτογραφία της λίμνης, που τράβηξα το χειμώνα του 2014 όταν κατέβηκα στο χωριό, για να μαζέψω τις ελιές μου... Το 2015, τις μάζεψε η  Ειρήνη Κρουσανιωτάκη, με ένα καλό συνεργείο. Ελάτε, αν θέλετε, να σας πάω στις ελιές μου στου Μπουρμά. Δείτε ΕΔΩ. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαν και από ότι δείχνουν τα πράγματα, ούτε και φέτος...

Αυτό είναι το χωριό μου, το όμορφο Θραψανό, που θα ήθελα να ζήσω, κάποτε...

Αυτό είναι το χωριό μου, το Θραψανό... Φωτογραφημένο στις 6 Ιουλίου 2012. Τον αγαπώ αυτόν τον τόπο. Και ονειρεύομαι να ζήσω εκεί αρκετό καιρό, όταν βγω στη σύνταξη. Ωστόσο έρχονται οι κυβερνώντες και με τους απίθανους πολιτικούς σαλτιμπαγκισμούς τους, αλλάζουν συνεχώς τα όρια συνταξιοδότησης... Έτσι αρχίζω να συνειδητοποιώ πως ίσως να μην το ζήσω και ποτέ... Δεν πειράζει. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία... Δείτε ΕΔΩ μερικά πράγματα για το χωριό μου...

spiti2.300118

Όταν η ζωή δεν το βάζει κάτω… Οι βουκαμβίλιες που ξεράθηκαν από την παγωνιά του Γενάρη 2017 όταν το χιόνι το έστρωσε για τα καλά στο χωριό (δες την ακριβώς από κάτω φωτογραφία, διότι είναι πολύ σπάνιο το χιόνι στο χωριό μας σε υψόμετρο 350 μ.). Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο. Αλλά ο χρόνος δεν είναι πρόβλημα, όσο είμαστε όρθιοι, μπορούμε και αντέχουμε τις αντιξοότητες… Η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη στις 30/1/2018 και δείχνει ξεκάθαρα ότι η ζωή συνεχίζεται...

xionismeno.spiti090117

Φωτογραφία τραβηγμένη στις 9/1/2017 στο χιονιά που άρεσε σε όλο το Θραψανό. Το πατρικό μου σπίτι, χιονισμένο. Η απόλαυση οφθαλμών… Ευχαριστώ όσους είχαν την καλοσύνη και την προνοητικότητα να μου τη στείλουν… Κάθε εποχή στο χωριό μου είναι όμορφη. Έτσι το βλέπω εγώ, έχοντας προσωπικά βιώματα… Οι όμορφες βουκαμβίλιες της φωτογραφίας, από αυτόν τον πάγο, ξεράθηκαν, σε αντίθεση με την τριανταφυλλιά που, για άλλη μια φορά, αποδείχτηκε πολύ δυνατή και άντεξε... Αλλά η ζωή δεν σταματά! Ξαναπέταξαν πράσινα κλαριά, ξαναζωντάνεψαν!

parteria6

Φτιάξαμε και τα παρτέρια στα δυο περιβολάκια στην εξωτερική αυλή...

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

Η Αγία Γραφή περιγράφει μερικές φορές τους ανθρώπους με βάση την εργασία που έκαναν. Μιλάει για τον “Ματθαίο, τον εισπράκτορα φόρων”, τον “Σίμωνα τον βυρσοδέψη” και τον “Λουκά, τον αγαπητό γιατρό”. (Ματθ. 10:3· Πράξ. 10:6· Κολ. 4:14) Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους είναι οι πνευματικοί διορισμοί ή τα προνόμιά τους. Διαβάζουμε για τον Βασιλιά Δαβίδ, τον προφήτη Ηλία και τον απόστολο Παύλο. Αυτοί οι άντρες εκτιμούσαν τους θεόδοτους διορισμούς τους. Παρόμοια και εμείς, αν έχουμε προνόμια υπηρεσίας πρέπει να τα εκτιμούμε.

Ο αρχικός σκοπός του Ιεχωβά για την ανθρωπότητα ήταν να ζει για πάντα εδώ στη γη. (Γέν. 1:28· Ψαλμ. 37:29) Ο Θεός πρόσφερε γενναιόδωρα στον Αδάμ και στην Εύα διάφορα πολύτιμα δώρα που τους έδιναν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη ζωή. (Διαβάστε Ιακώβου 1:17) Ο Ιεχωβά τούς χάρισε ελεύθερη βούληση, την ικανότητα να κάνουν λογικές σκέψεις και τη δυνατότητα να αγαπούν και να απολαμβάνουν φιλίες. Ο Δημιουργός μιλούσε στον Αδάμ και τον συμβούλευε για το πώς να δείχνει την υπακοή του. Ο Αδάμ μάθαινε επίσης πώς να καλύπτει τις ανάγκες του καθώς και πώς να φροντίζει τα ζώα και τη γη. (Γέν. 2:15-17, 19, 20) Ο Ιεχωβά προίκισε επίσης τον Αδάμ και την Εύα με τις αισθήσεις της γεύσης, της αφής, της όρασης, της ακοής και της όσφρησης. Έτσι μπορούσαν να απολαμβάνουν πλήρως την ομορφιά και τα άφθονα αγαθά του παραδεισένιου σπιτιού τους. Για το πρώτο ανθρώπινο ζευγάρι, οι δυνατότητες να έχουν απόλυτα ικανοποιητική εργασία, να νιώθουν πλήρεις και να κάνουν ανακαλύψεις ήταν απεριόριστες.

Τι μπορούμε να μάθουμε από τα λόγια που είπε ο Ιησούς στον Πέτρο; Χρειάζεται να προσέξουμε ώστε να μην αφήσουμε την αγάπη μας για τον Χριστό να εξασθενήσει και την προσοχή μας να αποσπαστεί από τα συμφέροντα της Βασιλείας. Ο Ιησούς γνώριζε πολύ καλά τις πιέσεις που σχετίζονται με τις ανησυχίες αυτού του συστήματος πραγμάτων. Ας μάθουμε να εκτιμούμε όσα έχουμε...

ΕΝΑ SITE "ΑΠΑΓΚΙΟ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Αυτόν τον ιστότοπο τον «παλεύω» πολλά χρόνια. Πολύ πριν γνωρίσω την αλήθεια και βρω σκοπό στη ζωή μου. Φανταζόμουν τον εαυτό μου συνταξιούχο στο χωριό με μια σχετικά καλή οικονομική επιφάνεια, δεδομένης μιας σύνταξης που είχα οικοδομήσει πολλά πάνω της και ήθελα να έχω κάτι για να περνάω την ώρα μου.

Σήμερα όλα έχουν αλλάξει γύρω μου, όλα εκτός από το Site αυτό. Δηλαδή, άλλαξε κι αυτό λιγάκι προσανατολισμό… Αντί να περνάει την ώρα του με κούφια δημοσιογραφικά θέματα, που δεν έχουν προσφέρουν και πολλά πράγματα στους ανθρώπους, προσφέρει ελπίδα για ένα βέβαιο, καλύτερο αύριο.

Αυτήν την αληθινή ελπίδα, προσπαθεί να βάλει στις καρδιές των αναγνωστών του και να τους ενθαρρύνει να πιστέψουν ότι όλες αυτές οι δυσκολίες κάθε μορφής που ζούμε είναι παροδικές. Τα ωραία, είναι μπροστά μας. Και μπορούμε να τα ζήσουμε, φτάνει να το θέλουμε πραγματικά.

Αρκεί να μη στηριζόμαστε στην αξιοπιστία των ανθρώπων που σήμερα είναι κι αύριο όχι… Αλλά στον Λόγο Εκείνου που είναι απόλυτα αξιόπιστος και να ακολουθούμε στη ζωή μας τις φωτεινές προειδοποιητικές  πινακίδες που έχει βάλει στο δρόμο μας…

ΚΡΕΟΝΤΑΣ, τέλος...

Το φύλλο που βλέπετε είναι το τελευταίο της εκδοτικής προσπάθειας του εξωραϊστικού συλλόγου της Κολοκυνθούς  “Κρέοντας”. Δείτε το ΕΔΩ. Είναι το τεύχος 25 κι ΕΔΩ δείτε το προηγούμενο. Ο ΚΡΕΟΝΤΑΣ αναγκάστηκε να αναστέλλει την έκδοσή του. Σε δύσκολες εποχές δεν άντεχε άλλο τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη. Βέβαια κάθε φύλλο που αναστέλλει την έκδοσή του θέλει να ελπίζει και ονειρεύεται την επανέκδοση του... Μακάρι να γίνει έτσι. Και να μην είναι μόνο καλές προθέσεις των ανθρώπων του Συλλόγου...

Δώδεκα μήνες στην ανεργία

Δυο φορές με απόλυση μέσα σε πέντε χρόνια… Ήταν Φλεβάρης του 2012 όταν απολύθηκα, με εθελούσια έξοδο, από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και η δεύτερη 1 Νοέμβρη του 2017 από το Σωματείο της ΠΕΤ ΟΤΕ όπου εργαζόμουν από το 1983 ως δημοσιογράφος.

Θεωρητικά, αιτία και των δύο απολύσεων ήταν το γεγονός ότι ήμουν κοντά στη συνταξιοδότηση μου. Κοντά; Πόσο κοντά;

Οι συνθήκες συνεχώς αλλάζουν, με εντολή των δανειστών της χώρας μας. Αυτοί επιβάλλουν και η κυβέρνηση, ως εκτελεστικό όργανο, νομοθετεί… Τι ξημερώνει λοιπόν την επόμενη μέρα; Κανείς δεν γνωρίζει…

Αλλά εγώ δεν είμαι τρομαγμένος… Έχω εμπιστοσύνη στον αληθινό Θεό Ιεχωβά και ξέρω ότι Εκείνος θα με στηρίξει και θα με προστατέψει σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς…

Όλοι, τελικά, μπροστά στην ανεργία και τον θάνατο είμαστε ίσοι… Όλοι! Ότι δουλεια κι αν κάνουμε… Αυτό που μου δίνει ειρήνη διάνοιας ώστε να συνεχίζω να αγωνίζομαι όρθιος, είναι η πίστη πως δεν είμαι μόνος!

Μικρές πινελιές αγάπης

athina1

Γεμάτο όμορφες, ξεχωριστές πινελιές, είναι αυτός ο ιστότοπος. Ξεκίνησε για να καλύψει κάποιες ανάγκης έκφρασης με δημοσιογραφικό κυρίως περιεχόμενο και το βλέπουμε να εξελίσσεται ουσιαστικά σε ένα σημείο συνάντησης και επαφής ανάμεσα σε φίλους. Και η αναφορά στις πινελιές δεν είναι καθόλου τυχαία και συμπτωματική. Κάπως έτσι δεν λειτουργούν και οι ζωγράφοι; Μόνο που εδώ το πράγμα μοιράζεται ανάμεσα στις λέξεις και τις εικόνες. Που περιγράφουν μια ζωή πραγματική, όχι από αυτές που κυριαρχούν στη φαντασία.

Ο Γάμος της Ειρήνης...

Η Ειρήνη με τον Χριστόφορο παντρεύτηκαν στις 10/10/2010. Το μωρό τους ήρθε στις 28/08/13. Να τους ζήσει! Κι έτσι έγινα παππούς...

Το "φευγιό" της αδερφής μου

Η Γιωργία μας "έφυγε" για πάντα από κοντά μας το 2011. Και ο θάνατος του Γιάννη ένα ακριβώς χρόνο μετά. Λιγοστεύουμε...

Αλλαγές στο Site μου

Σημαντικές αλλαγές αισθητικής στο Site. Μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε... Πώς σας φαίνετε η νέα μορφή του από 9/9/2013;

Developed by OnScreen - Content by Nikos Theodorakis - Powered by FRIKTORIA