Επικαιρότητα

Από το Σούνιο με αγάπη! Μια εκδρομή με καλό καιρό που άρεσε πολύ στα παιδιά

sunio1
Χθες πήγαμε στο Σούνιο! Μας βοήθησε και ο καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες είχε, ηλιόλουστος ήταν. Και κυρίως χωρίς... σκόνη! Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε για να τη στείλουμε στη αδελφή μου Στασούλα, μέσω Viber, αλλά σίγουρα χαιρετάμε και κάθε φίλο εδώ στον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ.

sunio2
Μπροστά στον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα, στην κορυφή του Σουνίου, φωτογραφίζεται η Σούλα με την Άννυ... Δεν είναι ούτε η θρησκευτική προσέγγιση, ούτε τίποτα τέτοιο, άλλωστε αρχαιολογικά ερείπια είναι, που πληρώνεις εισιτήριο για να τα δεις. Κι έρχονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

sunio3
Ο Κώστας, ο γιος της Σούλας, δεν χόρταινε να φωτογραφίζει το τοπίο... Εκατοντάδες φωτογραφίες (για να μην πω χιλιάδες και πείτε ότι είμαι υπερβολικός). Σχεδιάζει να τις κάνει βιβλίο, όταν γυρίσουν στο Βανκούβερ του Καναδά και φυσικά να τις προβάλει στους φίλους του στη μεγάλη τηλεόραση του.

sunio4
Τις καθημερινές, το Σούνιο, δεν έχει πολύ κόσμο... Η κατάσταση ήταν ήρεμη, σαν αυτή της φωτογραφίας... Ήταν εκείνοι που ήθελαν πραγματικά να απολαύσουν έναν πολύ όμορφο και καλοδιατηρημένο αρχαιολογικό χώρο. Και είναι επίσης από ψηλά, μοναδικό το Αιγαίο που απλώνεται στα πόδια μας.

sunio5
Η Σούλα βρήκε ευκαιρία να μαζέψει λίγες ανεμώνες. Δεν είναι μεγάλες. Άγριες, βγήκαν πάνω σε χέρσο χώμα και δεν θα αντέξουν πολύ, θα ξεραθούν γρήγορα... Μέχρι τότε η ομορφιά τους όμως, θα είναι ένα ξεχωριστό δώρο από τον Δημιουργό, για την απόλαυση των ματιών μας και των αισθήσεων μας.

sunio6
Πεθερά και νύφη κουβεντιάζουν καθώς φεύγουμε και ο αδιάκριτος φακός είναι εκεί και παραμονεύει, δημιουργώντας γεγονότα για τον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ. Για όλους εσάς, τους φίλους μας, καθώς μοιραζόμαστε μαζί σας τις όμορφες μέρες που ζούμε, παρέα με τους φιλοξενούμενους μας.

sunio7
Ο φωτογραφήσας του... φωτογραφήσαντος... Ο Κώστας έχει στήσει τα μοντέλα του για να απαθανατίσει τη στιγμή. Κι εγώ, με τη δική μου μηχανή, φωτογραφίζω τον φωτογράφο... Μοναδικές στιγμές που περάσαμε στην εκδρομή μας στο Σούνιο. Συνεχίσαμε και στο Λαύριο...

anavisos1
Λίγο νωρίτερα είχαμε κάνει μια στάση στην Ανάβυσσο σε ένα μικρό κλειστό, σχεδόν ιδιωτικό κόλπο όπου είναι το ξενοδοχείο "Καλυψώ". Το ξενοδοχείο φρεσκάρεται για την καλοκαιρινή σεζόν και δεν λειτουργεί, αλλά είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το φυσικό τοπίο.

lavrio
Το τέλος της χθεσινής εκδρομής μας ήταν το Λαύριο... Εκεί καθίσαμε και απολαύσαμε ένα πολύ όμορφο μεσημεριανό γεύμα, αλλά προηγουμένως τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο λιμάνι της πόλης. Αργότερα, το απογευματάκι, πήραμε το δρόμο της επιστροφής από Αττική Οδό.