Επικαιρότητα

Από την πανέμορφη Άνδρο, φωτογραφίες μιας απλής καθημερινής ανθρώπινης ζωής...

omorfi.andros1.200118
Ήταν λίγο πριν πάθει ζημιά το τάμπλετ της φίλης μας Ευαγγελίας... Έτσι κατάφερε να μας στείλει αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες για να τις μοιραστούμε, αλλά τώρα μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο, για κάτι νεώτερο... Τουλάχιστον μέχρι να το συνεφέρει, τεχνικά.

omorfi.andros2.200118
Η γη με τις βροχές του χειμώνα και τον ήλιο πρασίνισε... Ένα υπέροχο φυσικό χαλί για να το περπατήσεις απολαμβάνοντας το, αλλά και να τα γευτούν τα ζωντανά που επιμένουν να θέλουν πως και πως, αυτή την υπέροχη δροσιά του χειμώνα... Μια βόλτα είναι ιδανική σ' αυτό το τοπίο.

omorfi.andros3.200118
Η Άνδρος είναι χαρακτηριστικό κυκλαδονήσι, όπου η πέτρα και ο αέρας κυριαρχεί... Αλλά πάντα θα βρεις όμορφα μέρη να τα περπατήσεις, να τα ζήσεις, να τα απολαύσεις. Ευαγγελία, μας μετάφερες σε έναν άλλον κόσμο, πιο όμορφο, πιο αγνό, πιο αληθινό. Ευχαριστούμε.

omorfi.andros4.200118
Αιωνόβιες ελιές... Ο κορμός της το δείχνει, καθαρά. Δεν είμαι εκτιμητής για να δώσω ηλικία, αλλά είναι βέβαιο ότι είναι πολύ μεγάλη. Και πάλι είναι εκπληκτικό, ότι από αυτό τον ξερό κορμό έχουν ξεπηδήσει νέα βλαστάρια που κάνουν ελιές, τον πολύτιμο καρπό για το λάδι. Φανερό σημάδι της αναδημιουργίας

omorfi.andros5.200118
Δρόμοι - μονοπάτια, για να τα περπατάς και να τα χαίρεσαι... Κι αν είσαι με καλή παρέα, τόσο το καλύτερο... Εμείς, οι άνθρωποι της πόλης, συνηθισμένοι από το τράφικ και την πολυκοσμία στους δρόμους, προφανώς αισθανόμαστε λίγο παράξενα, αλλά σίγουρα πολύ όμορφα.

omorfi.andros6.200118
Μέρη μοναδικά. Δεν ξέρουμε ονομασίες, αλλά ίσως και να μην λένε τίποτα για μας τους επισκέπτες. Σίγουρα όμως θα έχουν μεγάλη αξία για όσους ζουν εκεί και έχουν τις περιουσίες τους, τα ζώα τους. Ο κόσμος τους, με μια ματιά. Ένας παράδεισος σε μικρογραφία...

omorfi.andros7.200118
Η ομορφιά του τοπίου είναι που κάνει τα μάτια μας και την καρδιά μας να... χάνονται μέσα σ' αυτή την ηρεμία της φύσης. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στην πορεία των χρόνων, με ελάχιστη έως μηδαμινή ανθρώπινη παρέμβαση. Ίσως και γι' αυτό είναι τόσο όμορφο.