Επικαιρότητα

Αλλαγή παρόχου στις 640.000 μοναδικές επισκέψεις, μια νέα αρχή είναι σε εξέλιξη...

onscreen

Η OnScreen με τη σοβαρή και υπεύθυνη υποστήριξη της έκανε αυτό το Site να τα καταφέρει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του...

friktoria
Από την προηγούμενη εβδομάδα αλλάξαμε τεχνική υποστήριξη. Η FRIKTORIA ανέλαβε την ευθύνη να είναι δίπλα μας. Με το χαμόγελο που χρειαζόμαστε στις μέρες μας.

sfragidaΑν και αυτό το Site φτιάχτηκε από το 2008, την αρχή σε μια δοκιμαστική φάση κι ένα χρόνο αργότερα σε μια πιο σταθερή επικοινωνιακή βάση, θεωρώ ότι τώρα κάνουμε μια νέα αρχή. Όλα αυτά τα χρόνια η εξυπηρέτηση γινόταν από την OnScreen. Μάλιστα πέρσι τον Αύγουστο αυτά τα παιδιά σχεδίασαν (επί πληρωμή...) τη νέα μορφή του, όπως το βλέπετε σήμερα.

Ένα σύγχρονο Site που έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με το μέσο το οποίο χρησιμοποιείτε για να το δείτε. Κομπιούτερ, τάμπλετ ή smartfone. Από την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο περάσαμε σε μια νέα εποχή. Η FRIKTORIA ανέλαβε να το φιλοξενήσει στους σέρβερ της.

Από την Αγία Παρασκευή, πήγαμε... Βόλο. Και τι είναι τέτοιου είδους αποστάσεις στο διαδίκτυο; Τίποτα. Μηδενικές... Αυτό που προέχει είναι ο σεβασμός στην καλή συνεργασία και η δυνατότητα να επιλύονται προβλήματα, όταν προκύψουν.

Σ' αυτή τη νέα εποχή που θεωρούμε αρχή, συνέπεσε να καλύψουμε τις 640.000 επισκέψεις από μοναδικές Ι.Ρ. κι αυτό έγινε αφορμή γι' αυτή την ανάρτηση.

Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν αλλάζει στη λογική που είχαμε από την αρχή που φτιάχτηκε. Το Site είχε στόχο να μας φέρει πιο κοντά, να μοιραστούμε πράγματα, να γνωριστούμε καλύτερα. Κι αυτό κάνει, χρόνια τώρα, σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Λυπάμαι που έχασα τους ανθρώπους της OnScreen από αυτό το ταξίδι, αλλά δεν ήταν δική μου αποκλειστικά η επιλογή. Τον τελευταίο καιρό το κανάλι επικοινωνίας έκανε παράσιτα και οι ίδιοι που είναι καλοί τεχνικοί, δεν φρόντισαν να τα εξαφανίσουν και να ανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας, όπως ήταν πάντα. Ας είναι... Ο καθένας πράττει αυτό που θεωρεί σωστό στα μάτια του.

Πάντως αν και χρησιμοποιώ το ίδιο εργαλείο για τις αναρτήσεις μου, το joomla, αξίζει να αναφέρω ότι τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζα ελαχιστοποιήθηκαν έως εξαφανίσεως. Έτσι έχω την αίσθηση ότι εγώ που το όριζα ως παιχνίδι στα χέρια μου, έχει επανέλθει στην προτέρα κατάσταση.

Για μένα ο ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ δεν εμπεριέχει κανένα από τα στοιχεία του άγχους. Ενημερώνεται στο περιθώριο των καθημερινών δραστηριοτήτων που δεν είναι και λίγες και καταφέρνει να κρατά τη φρεσκάδα μιας ζωντανής επικοινωνίας, όπως θα έπρεπε να είναι κάθε αξιοπρεπές Site που σέβεται τον εαυτό του...

Σας ευχαριστώ, γιατί με τις εκατοντάδες καθημερινές επισκέψεις μας δίνετε την εγκυρότητα, περιβάλλοντας μας με την εμπιστοσύνη σας. Αυτό που προσπαθούμε και κάνουμε καθημερινά σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να το κάνουμε απρόσκοπτα. Έτσι εδώ θα βρίσκετε να διαβάζετε κάτι σοβαρό και θα σας κρατάμε μια καλή συντροφιά. Σας φιλώ!