Ο τελευταίος αποχαιρετισμός για τον αδελφό μου Κωστή Θεοδωράκη, έγινε χθες στις 3 μ.μ.

ta aderfia

Λιγοστεύουμε… Ο αδελφός μου, Κωστής Θεοδωράκης, είναι ο δεύτερος από τα πέντε αδέλφια που έφυγε από κοντά μας. Είχε προηγηθεί 10 χρόνια νωρίτερα, η αδελφή μας Γεωργία.

Η κηδεία του έγινε στις 3 το μεσημέρι, χθες, στο νεκροταφείο του χωριού μας, Θραψανού… Πραγματικά, μαύρη Παρασκευή…

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν προλάβαμε να πάμε. Είναι κι αυτές οι συνθήκες στην εποχή του κορονοϊού Covid-19 που επιβάλλεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Τηλεφωνηθήκαμε όμως με την κόρη του Ελευθερία για τα συλλυπητήρια μας και για να συμπαρασταθούμε στη θλίψη της οικογένειας του. Η καρδιά μας, η σκέψη μας, είναι εκεί κοντά τους. Καταλαβαίνουμε τον πόνο τους, αλλά θέλουμε να ξέρουν πως η αγάπη μας γι’ αυτούς είναι πάρα πολύ μεγάλη. Ο αληθινός Θεός να τον θυμηθεί…

ta aderfia1

Δημοσιογραφικά

Η ανθρωπότητα βαδίζει στην αβεβαιότητα. Το «κρασάρισμα» του Facebook μας το έδειξε

suez
Δυο φωτογραφίες, δυο υποθέσεις που έδειξαν με τρόπο καθαρό, πως μπορεί να επηρεάσουν την ανθρωπότητα απλά πράγματα, προβλήματα που είναι δυνατόν να γεννηθούν τελείως συμπτωματικά, αλλά να έχουν ένα αντίκτυπο στην οικονομία. Θυμάστε το μπλοκάρισμα της διέλευσης της διώρυγας του Σουέζ, από το πλοίο Evergiven;


diktis.xrimatistiriu

 • bonis.leo.neoΜε αφορμή την τελευταία ειδησεογραφία θυμήθηκα ένα παλιό τραγούδι. "Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια", τραγουδάει ο Μπάμπης Τσετίνης στο τραγούδι με τίτλο "ο,τι αρχίζει ωραίο". Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Και ενώ τα περισσότερα τραγούδια βγαίνουν μέσα από τη ζωή, η ανθρωπότητα δεν έχει διδαχτεί αυτή την αλήθεια.

  Εδώ και χρόνια πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες αλλά και ο απλός λαός χτίζουν τη ζωή τους στην κινούμενη άμμο της αλληλένδετης παγκόσμιας οικονομίας. Είναι αυτό που λέει ο λαός "βάσταμαι να σε βαστώ ν' ανέβουμε στο βουνό". Ναι αλλά αν ο άλλος δεν μπορέσει να σε βαστήξει θα λέμε κλαίγοντας, "βάσταμαι να σε βαστώ για να πάμε στο γκρεμό".

  Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το μπλοκάρισμα της διέλευσης της διώρυγας του Σουέζ από το πλοίο Evergiven. Το τεράστιο πλοίο, είναι τόσο μεγάλο σε ύψος όσο το Empire State building, εμποδίζοντας τη διέλευση των πλοίων από την διώρυγα, του Σουέζ, τον πιο σημαντικό εμπορικό δρόμο του κόσμου που ενώνει τη Μεσόγειο με την Ερυθρά θάλασσα και αυτό το περιστατικό είχε συνέπειες στο διεθνές εμπόριο.

  Η ζημιά στο Σουέζ, υπολογιζόταν σε σχεδόν 10 δισ. δολάρια ημερησίως, την ώρα που δεκάδες πλοία ήταν αποκλεισμένα με αποτέλεσμα η τιμή του πετρελαίου να εκτοξευθεί.

  Ο Brian Alster, γενικός διευθυντής της εταιρείας παροχής υπηρεσιών, διαχείρισης κινδύνου και συμμόρφωσης Dunn & Bradstreet είπε οτι "η στιγμιαία καταστροφή εξελίσσεται σε παγκόσμιο πρόβλημα, διότι αποτελεί μια ακόμη υπενθύμιση της διασύνδεσης που έχει επιφέρει η παγκοσμιοποίηση και η αλληλεξάρτηση του ενός από τον άλλο ως συνεισφέροντες στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού”.

  Προσθέτει επίσης ότι "οι εταιρείες εξαρτώνται πλέον σε μεγαλύτερο βαθμό από προμηθευτές και τρίτες εταιρείες από άλλες χώρες, και αυτή η εξάρτηση αποκαλύπτεται όταν επηρεάζεται ένας κρίκος της αλυσίδας εφοδιασμού”.

  Δεύτερο παράδειγμα είναι το προχτεσινό "κρασάρισμα" των εφαρμογών Facebook, Instagram και WhatsApp. Τη Δευτέρα το βράδυ και χωρίς να υπάρχει μέχρι εκείνη την ώρα κάποια πρόβλεψη για την αποκατάσταση της ζημιάς η αξία της μετοχής του Facebook στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης είχε πέσει πάνω από 5% και συνέχιζε.

  Παράλληλα η NetBlocks, υπηρεσία που παρακολουθεί τα "κρασαρίσματα" στο διαδίκτυο και τον οικονομικό αντίκτυπο, εκτιμά πως η διακοπή του Facebook έχει προκαλέσει στην παγκόσμια οικονομία ζημιά 160 εκατομμυρίων δολαρίων.

  Ως τρίτο παράδειγμα έχουμε δει επίσης ξεκάθαρα τις οικονομικές συνέπειες που έφερε και εξακολουθεί να φέρνει η πανδημία Covid-19 στον πλανήτη.

  Τέταρτο παράδειγμα είναι η πολιτική και κοινωνική κρίση στο Αφγανιστάν. Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο της Alpha Bank, η προσωρινή παύση της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα της Ευρασίας, εξαιτίας του πολιτικού κλίματος, δεν εκλαμβάνεται ως ανασταλτικός παράγοντας για τη διεθνή οικονομική ανάπτυξη.

  Ωστόσο, οι πολιτικές εξελίξεις, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν, μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον υπόλοιπο κόσμο. Ο πρώτος άμεσος οικονομικός αντίκτυπος σχετίζεται με τις αεροπορικές εταιρείες οι οποίες αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν τις πτήσεις τους που διέρχονταν από το Αφγανιστάν, καθώς ο εναέριος χώρος του δεν είναι ασφαλής για τη διέλευση πολιτικών αεροπλάνων.

  Σημειώνεται ότι ο εναέριος χώρος του Αφγανιστάν εξυπηρετεί μεγάλες ροές κυκλοφορίας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και η χρήση εναλλακτικών διαδρομών μέσω άλλων χωρών έχει αντίκτυπο χρόνου λειτουργίας και καυσίμου για τις αεροπορικές εταιρείες.

  Η επαναφορά της κανονικότητας στις αεροπορικές δραστηριότητες δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ευκολία, ωστόσο το γεγονός ότι οι αρχές του Αφγανιστάν εισπράττουν ένα σημαντικό τέλος από τις διεθνείς αεροπορικές εταιρίες αποτελεί ένα στοιχείο που μπορεί να επισπεύσει την όλη διαδικασία.

  Σημειώνεται ότι, τον Αύγουστο του 2017, η χρέωση για πτήση πάνω από τον εναέριο χώρο του Αφγανιστάν αυξήθηκε σε 700 δολάρια ΗΠΑ από 400 που ίσχυε, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη διανύουσα απόσταση του αεροσκάφους, καθώς η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας του Αφγανιστάν (ACAA) έκρινε ότι η αύξηση ήταν απαραίτητη, προκειμένου να χρηματοδοτήσει το πρόσθετο κόστος αναγκαίων υποδομών.

  Ο κόσμος, οι πολιτικοί και οι επιχειρήσεις, πιάστηκαν εξ απροόπτου και στις 4 αυτές περιπτώσεις.

  Και τώρα έρχεται η προειδοποίηση για μια ενδεχόμενη ηλιακή καταιγίδα. Τι είναι οι ηλιακές καταιγίδες; Οι ηλιακές καταιγίδες είναι μαζικές εκρήξεις πλάσματος και φορτισμένων σωματιδίων που εκτοξεύονται στο διάστημα από τον ήλιο. Αυτές οι εκρήξεις μπορούν να κατακλύσουν την ατμόσφαιρα της Γης, αν συμβούν σε αρκετά μεγάλες ποσότητες.

  Ενώ η ατμόσφαιρα της Γης μπορεί κανονικά να λειτουργήσει ως ασπίδα απέναντι στην επιβλαβή ακτινοβολία, αν υπερφορτωθεί από την ηλιακή καταιγίδα, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καταστροφικό.

  Τα επιβλαβή σωματίδια της ηλιακής καταιγίδας μπορούν να παράγουν τα δικά τους μαγνητικά πεδία, τα οποία θα μπορούσαν να τροποποιήσουν το μαγνητικό πεδίο της Γης και να επηρεάσουν τις ενδείξεις της πυξίδας.

  Θα μπορούσε επίσης να «τροφοδοτήσει» τη Γη με σωματίδια που μπορούν να προκαλέσουν διάφορα φαινόμενα στον πλανήτη, όπως το Βόρειο Σέλας. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει μαζικές υπερτάσεις στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας.

  Τι λέει μια νέα έρευνα; Η ερευνητική εργασία με τίτλο “Solar Superstorms: Planning for a Internet Apocalypse” αναφέρει ότι υπάρχει πιθανότητα 1,6 έως 12 τοις εκατό μια ηλιακή καταιγίδα με επαρκή δύναμη για να προκαλέσει καταστροφικές διαταραχές να συμβεί μέσα στην επόμενη δεκαετία.

  Εκτός από την πρόκληση σημαντικών ζημιών στην υποδομή του Διαδικτύου του πλανήτη, η καταιγίδα θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρει το LiveScience, ολόκληρες χώρες θα έμεναν χωρίς ηλεκτροδότηση για εβδομάδες ή μήνες. Το χειρότερο είναι ότι ακόμη και όταν επανέλθει το ρεύμα, το διαδίκτυο μπορεί να παραμείνει εκτός λειτουργίας.

  Είναι κακό λοιπόν να χτίζεις τη ζωή σου πάνω στην κινούμενη άμμο της αβέβαιης οικονομίας του πλανήτη μας. Μιας παγκόσμιας οικονομίας που θα λέγαμε πως επηρεάζεται και από το πέταγμα μιας πεταλούδας όπως λέει και η γνωστή θεωρία. Ας μην στηρίζουμε την εμπιστοσύνη μας στα χρήματα και στα αποκτήματα ή σε ανθρώπινες υποσχέσεις.

  Μέσα σε στιγμές έχουν καταρρεύσει ολόκληρα οικονομικά συστήματα. Οι μονάδες των χρηματιστηρίων μπορούν να επηρεαστούν άμεσα από μια απρόσμενη εξέλιξη. Ας δίνουμε βαρύτητα σε υψηλές αμετάβλητες αξίες, όπως ο λόγος του Θεού. Ας στηρίζουμε τη ζωή μας στις δικές του υποσχέσεις. Είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί και θα λύσει σύντομα τα προβλήματα ολόκληρης της ανθρωπότητας.

  Πηγές στοιχείων: tanea.gr, reporter.gr, capital.gr, huffingtonpost.gr.

Σχόλια (0)

There are no comments posted here yet

Υποβάλετε το σχόλιό σας

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Συννημένα (0 / 3)
Share Your Location

Αυτό είναι το χωριό μου, το όμορφο Θραψανό, που ονειρευόμουν να ζήσω, κάποτε...

Αυτό είναι το χωριό μου, το Θραψανό... Φωτογραφημένο στις 6 Ιουλίου 2012. Τον αγαπώ αυτόν τον τόπο. Και κάποτε ονειρευόμουν να ζήσω εκεί αρκετό καιρό, όταν βγω στη σύνταξη. Ωστόσο έρχονται οι κυβερνώντες και με τους απίθανους πολιτικούς σαλτιμπαγκισμούς τους, αλλάζουν συνεχώς τα όρια συνταξιοδότησης...  Πέρα από αυτό όμως κι εγώ έχω αλλάξει πια, πρωτεραιότητες στη ζωή μου... Δείτε ΕΔΩ μερικά πράγματα για το χωριό μου...

spiti2.300118

Όταν η ζωή δεν το βάζει κάτω… Οι βουκαμβίλιες που ξεράθηκαν από την παγωνιά του Γενάρη 2017 όταν το χιόνι το έστρωσε για τα καλά στο χωριό (δες την ακριβώς από κάτω φωτογραφία, διότι είναι πολύ σπάνιο το χιόνι στο χωριό μας σε υψόμετρο 350 μ.). Χρειάστηκε να περιμένουμε λίγο... Αλλά ο χρόνος δεν είναι πρόβλημα, όσο είμαστε όρθιοι, μπορούμε και αντέχουμε τις αντιξοότητες… Η φωτογραφία αυτή, είναι τραβηγμένη στις 30/1/2018 και δείχνει ξεκάθαρα ότι η ζωή συνεχίζεται...

xionismeno.spiti090117

Φωτογραφία τραβηγμένη στις 9/1/2017, στο χιονιά που άρεσε σε όλο το Θραψανό. Το πατρικό μου σπίτι, χιονισμένο. Η απόλαυση οφθαλμών… Ευχαριστώ όσους είχαν την καλοσύνη και την προνοητικότητα να μου τη στείλουν… Κάθε εποχή στο χωριό μου είναι όμορφη. Έτσι το βλέπω εγώ, έχοντας προσωπικά βιώματα… Οι όμορφες βουκαμβίλιες της φωτογραφίας, από αυτόν τον πάγο, ξεράθηκαν, σε αντίθεση με την τριανταφυλλιά που, για άλλη μια φορά, αποδείχτηκε πολύ δυνατή και άντεξε... Αλλά η ζωή δεν σταματά! Ξαναπέταξαν πράσινα κλαριά, ξαναζωντάνεψαν!

parteria6

Φτιάξαμε και τα παρτέρια στα δυο περιβολάκια στην εξωτερική αυλή... Ο επόμενος στόχος, αν θάλει ο Θεός και τον καταφέρουμε, είναι να μπουν πλακάκια τόσο στην εσωτερική αυλή, όσο και στην εξωτερική. Και μια πραγματική εξώπορτα που θα προστατεύει το σπίτι μας, καλύτερα, από τους ανόητους που δεν λείπουν.

Σε ποια φάση βρίσκεται σήμερα η σελήνη; Θέλετε να ξέρετε;

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

Η Αγία Γραφή περιγράφει μερικές φορές τους ανθρώπους με βάση την εργασία που έκαναν. Μιλάει για τον “Ματθαίο, τον εισπράκτορα φόρων”, τον “Σίμωνα τον βυρσοδέψη” και τον “Λουκά, τον αγαπητό γιατρό”. (Ματθ. 10:3· Πράξ. 10:6· Κολ. 4:14) Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους είναι οι πνευματικοί διορισμοί ή τα προνόμιά τους. Διαβάζουμε για τον Βασιλιά Δαβίδ, τον προφήτη Ηλία και τον απόστολο Παύλο. Αυτοί οι άντρες εκτιμούσαν τους θεόδοτους διορισμούς τους. Παρόμοια και εμείς, αν έχουμε προνόμια υπηρεσίας, πρέπει να τα εκτιμούμε.

Ο αρχικός σκοπός του Ιεχωβά για την ανθρωπότητα ήταν να ζει για πάντα εδώ στη γη. (Γέν. 1:28· Ψαλμ. 37:29) Ο Θεός πρόσφερε γενναιόδωρα στον Αδάμ και στην Εύα διάφορα πολύτιμα δώρα που τους έδιναν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη ζωή. (Διαβάστε Ιακώβου 1:17) Ο Ιεχωβά τούς χάρισε ελεύθερη βούληση, την ικανότητα να κάνουν λογικές σκέψεις και τη δυνατότητα να αγαπούν και να απολαμβάνουν φιλίες.

Ο Δημιουργός μιλούσε στον Αδάμ και τον συμβούλευε για το πώς να δείχνει την υπακοή του. Ο Αδάμ μάθαινε επίσης πώς να καλύπτει τις ανάγκες του καθώς και πώς να φροντίζει τα ζώα και τη γη. (Γέν. 2:15-17, 19, 20) Ο Ιεχωβά προίκισε επίσης τον Αδάμ και την Εύα με τις αισθήσεις της γεύσης, της αφής, της όρασης, της ακοής και της όσφρησης. Έτσι μπορούσαν να απολαμβάνουν πλήρως την ομορφιά και τα άφθονα αγαθά του παραδεισένιου σπιτιού τους. Για το πρώτο ανθρώπινο ζευγάρι, οι δυνατότητες να έχουν απόλυτα ικανοποιητική εργασία, να νιώθουν πλήρεις και να κάνουν ανακαλύψεις, ήταν απεριόριστες.

Τι μπορούμε να μάθουμε από τα λόγια που είπε ο Ιησούς στον Πέτρο; Χρειάζεται να προσέξουμε ώστε να μην αφήσουμε την αγάπη μας για τον Χριστό να εξασθενήσει και την προσοχή μας να αποσπαστεί από τα συμφέροντα της Βασιλείας. Ο Ιησούς γνώριζε πολύ καλά τις πιέσεις που σχετίζονται με τις ανησυχίες αυτού του συστήματος πραγμάτων. Ας μάθουμε, να εκτιμούμε όσα έχουμε...

ΕΝΑ SITE "ΑΠΑΓΚΙΟ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Αυτόν τον ιστότοπο τον «παλεύω» πολλά χρόνια. Πολύ πριν γνωρίσω την αλήθεια και βρω σκοπό στη ζωή μου. Φανταζόμουν τον εαυτό μου συνταξιούχο στο χωριό, με μια σχετικά καλή οικονομική επιφάνεια, δεδομένης μιας καλής σύνταξης που είχα οικοδομήσει πολλά πάνω της και ήθελα να έχω κάτι, για να περνάω το χρόνο μου.

Σήμερα, όλα έχουν αλλάξει γύρω μου, όλα εκτός από το Site αυτό. Δηλαδή, άλλαξε κι αυτό λιγάκι προσανατολισμό… Αντί να περνάει την ώρα του με κούφια δημοσιογραφικά θέματα, που δεν είχαν να προσφέρουν και πολλά πράγματα στους ανθρώπους, προσφέρει ελπίδα για ένα βέβαιο, καλύτερο αύριο.

Αυτήν την αληθινή ελπίδα, προσπαθεί να βάλει στις καρδιές των αναγνωστών του και να τους ενθαρρύνει να πιστέψουν ότι όλες αυτές οι δυσκολίες κάθε μορφής που ζούμε είναι παροδικές. Τα ωραία, είναι μπροστά μας... Και μπορούμε να τα ζήσουμε, φτάνει να το θέλουμε πραγματικά.

Αρκεί να μη στηριζόμαστε στην αξιοπιστία των ανθρώπων που σήμερα είναι κι αύριο όχι… Ούτε στις δυνάμεις μας. Αλλά στον Λόγο Εκείνου που είναι απόλυτα αξιόπιστος και να ακολουθούμε στη ζωή μας τις φωτεινές προειδοποιητικές  πινακίδες που έχει βάλει στο δρόμο μας…

ΚΡΕΟΝΤΑΣ, τέλος...

Το φύλλο που βλέπετε εδώ είναι το τελευταίο της εκδοτικής προσπάθειας του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Κολοκυνθούς,  “Κρέοντας”. Δείτε το ΕΔΩ. Είναι το τεύχος 25 κι ΕΔΩ δείτε το αμέσως προηγούμενο. Ο ΚΡΕΟΝΤΑΣ αναγκάστηκε να αναστέλλει την έκδοσή του στην πρώτη μεγάλη οικονομική κρίση. Σε δύσκολες εποχές δεν άντεχε άλλο, τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη. Βέβαια κάθε φύλλο που αναστέλλει την έκδοσή του, θέλει να ελπίζει και ονειρεύεται την επανέκδοση του... Μακάρι να γίνει έτσι. Και να μην είναι μόνο οι καλές προθέσεις των ανθρώπων του Συλλόγου...

Στο ρόλο του Συνταξιούχου

Αν έχεις κάπου να κρατηθείς, αν μπορείς να περιμένεις, η υπομονή αμείβεται.
Άπό τις 24/10/2020 είμαι πια συνταξιούχος!… Όλα εξελίχθηκαν καλά, όπως το περίμενα και τον Νοέμβρη του 2020 μπήκαν τα χρήματα της σύνταξης μου στο λογαριασμό μου. κι από τότε όλα γίνονται κανονικά, στην ώρα τους... Η αγωνία μου μετρούσε από τον Νοέμβριο του 2019, οπότε και κατέθεσα τα χαρτιά μου. Μια διαδικασία που κράτησε σχεδόν ένα χρόνο! 

Όλα αυτά έγιναν μέσα σε μια πρωτόγνωρη, δύσκολη εποχή του κορονοϊού Covid-19, με λοκντάουν και χωρίς τις μικρές εφημερίδες που βγάζω. Και όμως, όλα πήγαν καλά! Με τη βοήθεια ανθρώπων που μας αγαπούν, των παιδιών της Σούλας, δεν έχασα καμιά από τις ρυθμίσεις που είχα κάνει... Και δεν στερηθήκαμε τίποτα, από τα βασικά πράγματα. Ο Ιεχωβά να τους ευλογεί!

Δοξάζω τον Ιεχωβά για την καλή έκβαση του πράγματος! Και τον ευχαριστώ, γιατί αν δεν ήταν το ισχυρό χέρι Του να με οπλίζει με υπομονή και εγκαρτέρηση, όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα!

Μικρές πινελιές αγάπης

athina1

Γεμάτος όμορφες, ξεχωριστές πινελιές, είναι αυτός ο ιστότοπος που διαβάζετε. Ξεκίνησε, για να καλύψει κάποιες ανάγκες έκφρασης, με δημοσιογραφικό κυρίως περιεχόμενο και τον βλέπουμε να εξελίσσεται ουσιαστικά σε ένα σημείο συνάντησης και επαφής, ανάμεσα σε φίλους. Και η αναφορά στις πινελιές δεν είναι καθόλου τυχαία. Κάπως έτσι δεν λειτουργούν και οι ζωγράφοι; Μόνο που εδώ το πράγμα μοιράζεται, ανάμεσα στις λέξεις και τις εικόνες. Και περιγράφουν μια ζωή πραγματική, όχι από αυτές που κυριαρχούν στη φαντασία και στο διαδίκτυο.

Δοκιμασία από τον Covid-19

Ότι μέχρι χθες, μόνο ως θεωρία γνωρίζαμε, το είδαμε να εφαρμόζεται στη ζωή μας... Και πήραμε τα μαθήματα μας. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

Το "φευγιό" της αδερφής μου

Η Γιωργία μας "έφυγε" για πάντα από κοντά μας το 2011. Και ο θάνατος του Γιάννη έναν ακριβώς χρόνο, μετά. Λιγοστεύουμε...

Αλλαγές στο Site μου

Σημαντικές αλλαγές αισθητικής στο Site. Ωριμάζουμε και μαθαίνουμε... Και προσπαθούμε να το προσαρμόζουμε στις ανάγκες μας!

Developed by OnScreen - Content by Nikos Theodorakis - Powered by FRIKTORIA