Μέσα σ' αυτήν την εβδομάδα, το μεγάλο βήμα... Έρχεται κοντά σας ο νέος ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ!

anthi1.260415
Ο ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ είναι από μόνος μια ολόκληρη ιστορία. Στο πέρασμα των χρόνων, έχει καταγράψει και έχει ασχοληθεί με πάρα πολλά πράγματα. Αλλά κυρίως με το χωριό μου, το Θραψανό Ηρακλείου Κρήτης. 'Οπως ΕΔΩ ένα δημοσίευμα που κάναμε πέρσι για τις ζημιές από το σεισμό.

terpsithea.anixi2.190421
Αλλά όλο και σκεφτόμαστε τελευταία να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας. Στα σχέδια μας δεν είναι να "κατέβει" το site, όχι. Αυτό θα παραμείνει πια ως ιστορία, σαν αυτό ΕΔΩ το δημοσίευμα που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2020 τότε που οι βροχές δοκίμασαν και το χωριό μου.

anthi6.260415
Δυσκόλεψα και δυσκολεύω πολλούς που δεν ξέρουν τι μπορεί να σημαίνει το όνομα του ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ. Αν και μέσα στον ιστότοπο το εξηγώ αναλυτικά, δεν είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι  διαβάζουν, το κάνουν αυτό προσεκτικά. Δείτε ΕΔΩ μια ανάρτηση που κάναμε τον Μάιο του 2020, όταν το συνεργείο του ALPHA επισκέφτηκε τα αγγειοπλαστεία του χωριού μου.

terpsithea.anixi4.190421
Λέμε λοιπόν αυτό το site κάποια στιγμή, όχι πολύ μακριά από τώρα, να περάσει στην ιστορία και να υπάρξει ένας νέος ιστότοπος, φρέσκος, με σύγχρονα χαρακτηριστικά που να καταγράψει την ιστορία από εδώ και πέρα. Δείτε ΕΔΩ άλλη μια ανάρτηση από την είσκεψη του ALPHA στα ανθοκήπια του Θραψανού.

potami.nero
Κι επειδή αυτός ο διαδικτυακός τόπος έχει πιο πολύ σχέση με την αληθινή ζωή, επιλέξαμε ως εικονογράφηση μερικά λουλούδια από την επιφάνεια γραφείου του υπολογιστή. Κάτι που μας αρέσει πολύ να κάνουμε. Δείτε ΕΔΩ ένα ακόμα δημοσίευμα από τα παλιά... Καλοκαίρι προς φθινόπωρο του 2018, στον Τσούτσουρα. Αυτή τη εβδομάδα, λοιπόν, θα τα δούμε όλα!

Δημοσιογραφικά

Άλλη μια ιστορία τρομοκρατίας από κυβέρνηση – θεσμούς, δυστυχώς χωρίς φαντασία…

el.tipos130416
Κάτι νέο μας ετοιμάζουν ή να περιμένουμε κάτι από τα παλιά; Το πιο φυσικό είναι το δεύτερο, όπως ακριβώς το λέει και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ στο πρωτοσέλιδο της 13/04/2016. Αν και αντιπολιτευόμενη είναι κοντά στα πράγματα.

tanea130416
Πάντως κάπως έτσι έχουν τα πράγματα μετά τη διακοπή των συνομιλιών με τους εκπροσώπους των θεσμών. Το γράφουν και ΤΑ ΝΕΑ και ας βγάζουν μια αντιπολίτευση χολή πικραμένοι και από τη δίωξη του εκδότη τους.

ef.sintakton130416
Στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι στο PLAYSTASION… Αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όταν στο τέλος του παιχνιδιού θα κληθούν τα συνήθη υποζύγια, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, να πληρώσουν το μάρμαρο.

avgi130416
Πιο απλά βλέπουν τα πράγματα στην ΑΥΓΗ, την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Για όλα αυτά φταίει το… κακό ΔΝΤ. Πάντα όλες οι ιστορίες έχουν έναν κακό δράκο για να φοβούνται οι αναγνώστες. Έτσι ακριβώς γίνεται κι εδώ, αν προσέξετε…

kathimerini130416
Πολλές φορές αδυνατούμε να κατανοήσουμε να κατανοήσουμε τα πρωτοσέλιδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Ορισμένες μάλιστα στιγμές λειτουργεί ως όργανο των θεσμών… Ούτε που μας περνά από το μυαλό ότι πρόκειται για ελληνική εφημερίδα… Δεν ήταν έτσι τα πράγματα τον καιρό που δούλευα εκεί.

efimeridesΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 16/04/2016

Θα περίμενε κανείς περισσότερη φαντασία από αυτούς που μας κυβερνάνε, αλλά δυστυχώς ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι είναι στο ίδιο έργο θεατές και μάλιστα ενός έργου πολυπαιγμένου. Το είδαμε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά προλάβαμε να το ζήσουμε και μ’ αυτήν, πέρσι. Σωστά κάποιες εφημερίδες τόνισαν ότι ζούμε το ίδιο σκηνικό με αυτό του 2015.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί απουσιάζει τόσο εμφανώς η φαντασία; Δεν έχουν συμβούλους που να δώσουν κάποιες διαφορετικές κινήσεις. Μερικοί θεωρούν ότι πρόκειται για… κόλπο του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα. Αλλά ποιος δεν γνωρίζει ότι και τα κόλπα έχουν αξία και εντυπωσιάζουν την πρώτη φορά. Σε κάθε επόμενη επανάληψη το στοιχείο της έκπληξης απουσιάζει.

Θυμηθείτε λίγο τι έγινε με το δημοψήφισμα πέρσι… Η επαναστατική ρητορική της κυβέρνησης περί ρήξης με την Ευρωπαϊκή Ένωση την οδήγησε στο να συσπειρώσει μαζί της τον κόσμο που έτρεξε στις κάλπες, παίρνοντας μέρος σ’ αυτό το σόου. Φυσικά αυτό δεν δυσκόλεψε την κυβέρνηση από το να κάνει στροφή 180ο και να υπογράψει ένα μνημόνιο, το τρίτο στη σειρά που οδήγησε σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση τη χώρα. Μέσα σε λίγα λεπτά το ΟΧΙ ερμηνεύτηκε ως ΝΑΙ και δεν άνοιξε μύτη.

Προφανώς δεν έχει για μας καμιά αξία αν αυτό ήταν αιτία και αφορμή να διασπαστεί ο πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ. Υποθέτω ότι τα μέτρησαν όλα αυτά και έκριναν ότι το συμφέρον τους ήταν να προχωρήσουν σ’ αυτή την εσωτερική ρήξη.

Έκριναν ότι το όφελος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από τη στήριξη των Ελλήνων ψηφοφόρων. Και η ιστορία τους δικαίωσε… Τα ποσοστά που έχασαν ήταν ελάχιστα, ενώ όσοι παρουσιάζονταν ως καθαρές φωνές στο χώρο, δεν κατάφεραν να φτάσουν το πολυπόθητο 3% που θα τους οδηγούσε στα βουλευτικά έδρανα.

Ουδέτεροι πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι κάτι ανάλογο ξαναγίνεται τώρα… Αυτή η δήθεν ρήξη με το κουαρτέτο των δανειστών και η διακοπή των συνομιλιών επιθυμούν να τους οδηγήσει στα βάθρο των ηρώων, ώστε αν υπάρξει ανάγκη, να υφαρπάσουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών με ένα νέο και πιο άγριο μνημόνιο σε βάρος τους.episimansis

Ακραίο το σενάριο; Καθόλου αν κρίνει κανείς από την Έλλειψη στοιχειώδους σχεδιασμού σε όλα τα επίπεδα, από το προσφυγικό, την οικονομία, τα εργασιακά και ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά. Παντού, όπου κινούνται, εμφανίζονται ως μαθητευόμενοι μάγοι, αλλά ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι το χαμόγελο τους δεν είναι αληθινό, απλά αποτελεί προϊόν της άγνοιας κινδύνου.

Φυσικά όσοι δεν είναι παραδομένοι στα στοιχεία φανατισμού που διακρίνουν τους οπαδούς και μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους, είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι τίποτα καλό δεν προμηνύουν όλοι αυτοί λεονταρισμοί… Το αντίθετο μάλιστα, πολύ σύντομα θα δούμε τα χειρότερα να έρχονται…

Και το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά κατασκευάζονται από εκείνους που χρησιμοποίησαν την ελπίδα για να υφαρπάσουν και την ψήφο του απογοητευμένου από τις όμοιες πολιτικές των προηγούμενων κυβερνώντων πολιτών.

Υπάρχουν όμως και σήμερα άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά πως λειτουργεί το πολιτικό σύστημα και δεν το εμπιστεύονται. Όπως δεν εμπιστεύονται κι αυτούς που το εκπροσωπούν, σε όποιο χώρο και αν κινούνται πολιτικά. Διότι γνωρίζουν ότι δεν ανήκει στον χωματένιο άνθρωπο η οδός του. Στον άνθρωπο που περπατάει δεν ανήκει το να κατευθύνει το βήμα του.

Όσο πιο γρήγορα τα κατανοήσουμε όλοι, τόσο το καλύτερο. Δεν θα περιμένουμε τίποτα από τους πολιτικούς – μαριονέτες καθώς βλέπουμε ότι το υπάρχον σύστημα πραγμάτων οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος του… Μεγάλες αλήθειες, αδιάψευστες…

  • Το κομμάτι αυτό θα δημοσιευτεί αύριο Σάββατο στην εβδομαδιαία κρητική εφημερίδα ΡΕΘΕΜΝΟΣ και στη στήλη μου «Επισημάνσεις».

Σχόλια (2)

  1. Παναγιώτης

Καλημέρα φίλε Νίκο το θέμα ειναι οτι η απογοήτευσή απο το πολιτικό σύστημα των τελευταίων 35 με 40 χρόνια έχει οδηγήσει τον κόσμο σε επιλογές ακραίας πολιτικής έκφρασης. Και πιστεύω οτι καταλαβαίνεις τι εννοώ.

  Συννημένα
 
  1. Ν. Θεοδωράκης

Όντως, είναι ένα πρόβλημα αυτό, όπως το θέτεις, Παναγιώτη… Όμως πέρα από τις ευθύνες της επίσημης Πολιτείας, ο καθένας από εμάς έχει τις προσωπικές τους ευθύνες. Και καταλαβαίνεις κι εσύ πολύ καλά τι εννοώ.
Ο καθένας μας κάνει συνειδητές...

Όντως, είναι ένα πρόβλημα αυτό, όπως το θέτεις, Παναγιώτη… Όμως πέρα από τις ευθύνες της επίσημης Πολιτείας, ο καθένας από εμάς έχει τις προσωπικές τους ευθύνες. Και καταλαβαίνεις κι εσύ πολύ καλά τι εννοώ.
Ο καθένας μας κάνει συνειδητές επιλογές, όχι με εκδικητικά κριτήρια, αλλά που να στηρίζονται πάνω σε βάσεις με αρχές και αξίες διαχρονικές.
Αν προσέξεις λίγο θα διακρίνεις πως το διαχειρίζομαι εγώ χωρίς να είμαι το πρότυπο κανενός… Η αλλαγή πλεύσης στον ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ το δείχνει ξεκάθαρα.
Στροφή σε πιο συγκεκριμένα θέματα, όπου δεν υπάρχει περίπτωση να προσδοθεί η εμπιστοσύνη μου. Και κυρίως, καμιά στήριξη σε ανθρώπινες προσπάθειες που μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά για πολλούς λόγους που δεν είναι της ώρας να εξηγήσουμε, δεν είναι δυνατόν να ευδοκιμήσουν.
Συγνώμη αν σε κούρασα και ελπίζω να κατάφερα να δώσω το στίγμα μου…

Read More
  Συννημένα
 
There are no comments posted here yet

Υποβάλετε το σχόλιό σας

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Συννημένα (0 / 3)
Share Your Location

Αυτό είναι το χωριό μου, το όμορφο Θραψανό, που ονειρευόμουν να ζήσω, κάποτε...

Αυτό είναι το χωριό μου, το Θραψανό... Φωτογραφημένο στις 6 Ιουλίου 2012. Τον αγαπώ αυτόν τον τόπο. Και κάποτε ονειρευόμουν να ζήσω εκεί αρκετό καιρό, όταν βγω στη σύνταξη. Ωστόσο έρχονται οι κυβερνώντες και με τους απίθανους πολιτικούς σαλτιμπαγκισμούς τους, αλλάζουν συνεχώς τα όρια συνταξιοδότησης...  Αλλά τώρα είμαι συνταξιούχος πια έχοντας αλλάξει άποψη και πρωτεραιότητες στη ζωή μου... Δείτε ΕΔΩ μερικά πράγματα για το χωριό μου...

spiti2.300118

Όταν η ζωή δεν το βάζει κάτω… Οι βουκαμβίλιες που ξεράθηκαν από την παγωνιά του Γενάρη 2017 όταν το χιόνι το έστρωσε για τα καλά στο χωριό (δες την ακριβώς από κάτω φωτογραφία, διότι είναι πολύ σπάνιο το χιόνι στο χωριό μας σε υψόμετρο 350 μ.). Χρειάστηκε να περιμένουμε λίγο... Αλλά ο χρόνος δεν είναι πρόβλημα, όσο είμαστε όρθιοι, μπορούμε και αντέχουμε τις αντιξοότητες… Η φωτογραφία αυτή, είναι τραβηγμένη στις 30/1/2018 και δείχνει ξεκάθαρα ότι η ζωή συνεχίζεται...

xionismeno.spiti090117

Φωτογραφία τραβηγμένη στις 9/1/2017, στο χιονιά που άρεσε σε όλο το Θραψανό. Το πατρικό μου σπίτι, χιονισμένο. Η απόλαυση οφθαλμών… Ευχαριστώ όσους είχαν την καλοσύνη και την προνοητικότητα να μου τη στείλουν… Κάθε εποχή στο χωριό μου είναι όμορφη. Έτσι το βλέπω εγώ, έχοντας προσωπικά βιώματα… Οι όμορφες βουκαμβίλιες της φωτογραφίας, από αυτόν τον πάγο, ξεράθηκαν, σε αντίθεση με την τριανταφυλλιά που, για άλλη μια φορά, αποδείχτηκε πολύ δυνατή και άντεξε... Αλλά η ζωή δεν σταματά! Ξαναπέταξαν πράσινα κλαριά, ξαναζωντάνεψαν!

parteria6

Φτιάξαμε και τα παρτέρια στα δυο περιβολάκια στην εξωτερική αυλή... Ο επόμενος στόχος, αν το θέλει ο Θεός και τον καταφέρουμε, είναι να μπουν πλακάκια κστις αυλές, τόσο στην εσωτερική αυλή, όσο και στην εξωτερική. Και μια πραγματική εξώπορτα που θα προστατεύει το σπίτι μας, καλύτερα, από τους ανόητους που δεν λείπουν.

Σε ποια φάση βρίσκεται σήμερα η σελήνη; Θέλετε να ξέρετε;

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ

Η Αγία Γραφή περιγράφει μερικές φορές τους ανθρώπους με βάση την εργασία που έκαναν. Μιλάει για τον “Ματθαίο, τον εισπράκτορα φόρων”, τον “Σίμωνα τον βυρσοδέψη” και τον “Λουκά, τον αγαπητό γιατρό”. (Ματθ. 10:3· Πράξ. 10:6· Κολ. 4:14) Κάτι άλλο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους είναι οι πνευματικοί διορισμοί ή τα προνόμιά τους. Διαβάζουμε για τον Βασιλιά Δαβίδ, τον προφήτη Ηλία και τον απόστολο Παύλο. Αυτοί οι άντρες εκτιμούσαν τους θεόδοτους διορισμούς τους. Παρόμοια και εμείς, αν έχουμε προνόμια υπηρεσίας, πρέπει να τα εκτιμούμε.

Ο αρχικός σκοπός του Ιεχωβά για την ανθρωπότητα ήταν να ζει για πάντα εδώ στη γη. (Γέν. 1:28· Ψαλμ. 37:29) Ο Θεός πρόσφερε γενναιόδωρα στον Αδάμ και στην Εύα διάφορα πολύτιμα δώρα που τους έδιναν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τη ζωή. (Διαβάστε Ιακώβου 1:17) Ο Ιεχωβά τούς χάρισε ελεύθερη βούληση, την ικανότητα να κάνουν λογικές σκέψεις και τη δυνατότητα να αγαπούν και να απολαμβάνουν φιλίες.

Ο Δημιουργός μιλούσε στον Αδάμ και τον συμβούλευε για το πώς να δείχνει την υπακοή του. Ο Αδάμ μάθαινε επίσης πώς να καλύπτει τις ανάγκες του καθώς και πώς να φροντίζει τα ζώα και τη γη. (Γέν. 2:15-17, 19, 20) Ο Ιεχωβά προίκισε επίσης τον Αδάμ και την Εύα με τις αισθήσεις της γεύσης, της αφής, της όρασης, της ακοής και της όσφρησης. Έτσι μπορούσαν να απολαμβάνουν πλήρως την ομορφιά και τα άφθονα αγαθά του παραδεισένιου σπιτιού τους. Για το πρώτο ανθρώπινο ζευγάρι, οι δυνατότητες να έχουν απόλυτα ικανοποιητική εργασία, να νιώθουν πλήρεις και να κάνουν ανακαλύψεις, ήταν απεριόριστες.

Τι μπορούμε να μάθουμε από τα λόγια που είπε ο Ιησούς στον Πέτρο; Χρειάζεται να προσέξουμε ώστε να μην αφήσουμε την αγάπη μας για τον Χριστό να εξασθενήσει και την προσοχή μας να αποσπαστεί από τα συμφέροντα της Βασιλείας. Ο Ιησούς γνώριζε πολύ καλά τις πιέσεις που σχετίζονται με τις ανησυχίες αυτού του συστήματος πραγμάτων. Ας μάθουμε, να εκτιμούμε όσα έχουμε...

ΕΝΑ SITE "ΑΠΑΓΚΙΟ" ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Αυτόν τον ιστότοπο τον «παλεύω» πολλά χρόνια. Πολύ πριν γνωρίσω την αλήθεια και βρω σκοπό στη ζωή μου. Φανταζόμουν τον εαυτό μου συνταξιούχο στο χωριό, με μια σχετικά καλή οικονομική επιφάνεια, δεδομένης μιας καλής σύνταξης που είχα οικοδομήσει πολλά πάνω της και ήθελα να έχω κάτι, για να περνάω το χρόνο μου.

Σήμερα, όλα έχουν αλλάξει γύρω μου, όλα εκτός από το Site αυτό. Δηλαδή, άλλαξε κι αυτό λιγάκι προσανατολισμό… Αντί να περνάει την ώρα του με κούφια δημοσιογραφικά θέματα, που δεν είχαν να προσφέρουν και πολλά πράγματα στους ανθρώπους, προσφέρει ελπίδα για ένα βέβαιο, καλύτερο αύριο.

Αυτήν την αληθινή ελπίδα, προσπαθεί να βάλει στις καρδιές των αναγνωστών του και να τους ενθαρρύνει να πιστέψουν ότι όλες αυτές οι δυσκολίες κάθε μορφής που ζούμε είναι παροδικές. Τα ωραία, είναι μπροστά μας... Και μπορούμε να τα ζήσουμε, φτάνει να το θέλουμε πραγματικά.

Αρκεί να μη στηριζόμαστε στην αξιοπιστία των ανθρώπων που σήμερα είναι κι αύριο όχι… Ούτε στις δυνάμεις μας. Αλλά στον Λόγο Εκείνου που είναι απόλυτα αξιόπιστος και να ακολουθούμε στη ζωή μας τις φωτεινές προειδοποιητικές  πινακίδες που έχει βάλει στο δρόμο μας…

ΚΡΕΟΝΤΑΣ, τέλος...

Το φύλλο που βλέπετε εδώ είναι το τελευταίο της εκδοτικής προσπάθειας του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Κολοκυνθούς,  “Κρέοντας”. Δείτε το ΕΔΩ. Είναι το τεύχος 25 κι ΕΔΩ δείτε το αμέσως προηγούμενο. Ο ΚΡΕΟΝΤΑΣ αναγκάστηκε να αναστέλλει την έκδοσή του στην πρώτη μεγάλη οικονομική κρίση. Σε δύσκολες εποχές δεν άντεχε άλλο, τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη. Βέβαια κάθε φύλλο που αναστέλλει την έκδοσή του, θέλει να ελπίζει και ονειρεύεται την επανέκδοση του... Μακάρι να γίνει έτσι. Και να μην είναι μόνο οι καλές προθέσεις των ανθρώπων του Συλλόγου...

Στο ρόλο του Συνταξιούχου

Αν έχεις κάπου να κρατηθείς, αν μπορείς να περιμένεις, η υπομονή αμείβεται.
Άπό τις 24/10/2020 είμαι πια συνταξιούχος!… Όλα εξελίχθηκαν καλά, όπως το περίμενα και τον Νοέμβρη του 2020 μπήκαν τα χρήματα της σύνταξης μου στο λογαριασμό μου. κι από τότε όλα γίνονται κανονικά, στην ώρα τους... Η αγωνία μου μετρούσε από τον Νοέμβριο του 2019, οπότε και κατέθεσα τα χαρτιά μου. Μια διαδικασία που κράτησε σχεδόν ένα χρόνο! 

Όλα αυτά έγιναν μέσα σε μια πρωτόγνωρη, δύσκολη εποχή του κορονοϊού Covid-19, με λοκντάουν και χωρίς τις μικρές εφημερίδες που βγάζω. Και όμως, όλα πήγαν καλά! Με τη βοήθεια ανθρώπων που μας αγαπούν, των παιδιών της Σούλας, δεν έχασα καμιά από τις ρυθμίσεις που είχα κάνει... Και δεν στερηθήκαμε τίποτα, από τα βασικά πράγματα. Ο Ιεχωβά να τους ευλογεί!

Δοξάζω τον Ιεχωβά για την καλή έκβαση του πράγματος! Και τον ευχαριστώ, γιατί αν δεν ήταν το ισχυρό χέρι Του να με οπλίζει με υπομονή και εγκαρτέρηση, όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα!

Μικρές πινελιές αγάπης

athina1

Γεμάτος όμορφες, ξεχωριστές πινελιές, είναι αυτός ο ιστότοπος που διαβάζετε. Ξεκίνησε, για να καλύψει κάποιες ανάγκες έκφρασης, με δημοσιογραφικό κυρίως περιεχόμενο και τον βλέπουμε να εξελίσσεται ουσιαστικά σε ένα σημείο συνάντησης και επαφής, ανάμεσα σε φίλους. Και η αναφορά στις πινελιές δεν είναι καθόλου τυχαία. Κάπως έτσι δεν λειτουργούν και οι ζωγράφοι; Μόνο που εδώ το πράγμα μοιράζεται, ανάμεσα στις λέξεις και τις εικόνες. Και περιγράφουν μια ζωή πραγματική, όχι από αυτές που κυριαρχούν στη φαντασία και στο διαδίκτυο.

Δοκιμασία από τον Covid-19

Ότι μέχρι χθες, μόνο ως θεωρία γνωρίζαμε, το είδαμε να εφαρμόζεται στη ζωή μας... Και πήραμε τα μαθήματα μας. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

Το "φευγιό" της αδερφής μου

Η Γιωργία μας "έφυγε" για πάντα από κοντά μας το 2011. Και ο θάνατος του Γιάννη έναν ακριβώς χρόνο, μετά. Λιγοστεύουμε...

Έφυγε και ο Κωστής μας

Λιγοστεύουμε... Μετά τη Γεωργία μας, "έφυγε" και ο Κωστής μας. Τον αποχαιρετήσαμε (δείτε ΕΔΩ) με συγκίνηση... Θα τα ξαναπούμε αδελφέ!

Developed by OnScreen - Content by Nikos Theodorakis - Powered by FRIKTORIA